Relatieproblemen door te weinig seks, saaie seks of geen seks

Relatieproblemen door te weinig seks, saaie seks of geen seks

Relatieproblemen

Je seksualiteit is jouw oerkracht. Zonder deze kracht in jezelf te activeren of wanneer het gedoofd is, mis je een deel van jezelf. De verbinding met je levensenergie. Waardoor er een leegte in jezelf ontstaat.

Je bent niet goed geaard. Kunt minder goed je lichaam voelen. En je kunt minder goed met je emoties omgaan. Want je seksualiteit wil ook gezien en gehoord worden. Doe je dit niet, dan doe je jezelf te kort.

En heeft dit gevolgen voor het stromen van je energie. Het is dus belangrijk om jezelf seksueel te kunnen uiten. Is dit niet mogelijk in de relatie dan ontstaan er toch (uiteindelijk) frustraties en irritaties naar elkaar toe.

Ofwel relatieproblemen. Het kan echter ook zijn dat je zo onbewust bent of uit verbinding met jezelf bent dat je dit niet eens ervaart. Maar dit betekent niet dat het er niet is. De verbinding mist de diepte die alleen vanuit je seksualiteit kan ontstaan.

Relatieproblemen

Vanuit je hoofd kun je heel veel goed praten. Zoals het is maar seks. En seks is niet belangrijk want er is sprake van Liefde. Of mijn partner geeft me verder alles wat ik nodig heb. Diegene is zo lief voor me en ik ben zo blij met hem of haar.

Maar toch kun jij je seksueel niet uiten bij je partner. Waardoor jij jouw levensenergie blokkeert. En de energie niet bij je hart kan komen. Waardoor ook de Liefde niet in jou en van jou naar je partner kan stromen.

Een relatie zonder Liefde is een relatie vanuit angst ofwel de basis is afhankelijkheid en behoeftigheid. Want zonder deze Liefde voel je een gemis. Waardoor je partner verantwoordelijk is voor de Liefde in jouw leven.

En dit zorgt voor oordelen, verwachtingen en spanningen in je lichaam. Want je lichaam is niet te misleiden. De seksuele energie in je lichaam kan alleen jij laten stromen door middel van je eigen Liefde. En deze onderdrukken is uiteindelijk schadelijk voor jezelf.

Voor je gezondheid en levensgeluk. Dit is afhankelijk van het stromen van de energie in jezelf. Te weinig energie zorgt voor neerslachtigheid, moeilijker emoties kunnen verwerken of in de overleefstand staan.

Waardoor je energieblokkades in je lichaam opbouwt. Je lichaam, hart en geest functioneren hierdoor niet meer optimaal. En dit zie je altijd terug in je relatie. Aangezien de verbinding met jezelf altijd de basis is van alle andere verbindingen.

De verbinding met je partner kan nooit dieper zijn dan de verbinding die jij met jezelf hebt. Laat jij jezelf helemaal zien vanuit Liefde of hou jij jezelf in vanuit angst? Een verbinding waarin er angst is voor het uiten van je seksualiteit zorgt voor saaie seks, weinig seks of geen seks.

Echter seks waarin jij jezelf volledig kan uiten laat de energie weer door je lichaam stromen. Waardoor jij je energieker, gezonder en gelukkiger voelt met je jezelf en hierdoor ook met je partner.

Gerelateerde artikelen

Seksuele frustratie ontstaat door emotionele spanning

Emotionele gezondheid is verbonden met je seksuele gezondheid

Seksuele afstand tussen elkaar verkleinen of opheffen

Saaie seks door te weinig verlangen en passie of geen match

Seksloze relatie is vaak een keuze vanuit angst