Anticonceptie pil en seksuele aantrekkingskracht

Anticonceptie pil en seksuele aantrekkingskracht

Anticonceptie pil

Seksuele aantrekkingskracht op basis van de ziel is voelbaar via je lichaam. Je vindt in ieder geval de ander lekker smaken en ruiken. Wanneer de ander in de natuurlijke staat van zijn is. En jij ook. Echter de anticonceptie pil verstoort het evenwicht in het lichaam van de vrouw. Waardoor je als vrouw anders kunt gaan ruiken en smaken. Maar ook dat je als vrouw de ander niet goed meer kunt beoordelen op geur en smaak.

Want je lichaam geeft de verkeerde signalen af. De anticonceptie pil kan hierdoor invloed hebben op je vermogen om de juiste partner te kiezen voor seks. Wat zeker niet onbelangrijk is in een relatie. Seks geeft je relatie meer magie en diepgang vanuit de ziel. Je overstijgt allebei je ego. Tenminste als onvoorwaardelijke Liefde de basis is. Waardoor je kunt samensmelten op zielsniveau.

Anticonceptie pil

Ook kan de anticonceptie pil diverse bijwerkingen hebben zoals depressieve gevoelens, maar ook minder zin in seks en stemmingswisselingen. Door deze pil kan je lichaam zodanig uit balans raken dat je niet meer goed in verbinding met je lichaam bent. En dus niet goed meer kan voelen wat je lichaam je te vertellen heeft. Hierdoor kun je jouw ziel niet goed horen en volgen.

Je ziel, hart en lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De keuze voor een seksuele partner zal dan niet een match zijn. Omdat er geen echte seksuele aantrekkingskracht is. De seks zal in het begin misschien nog wel ok zijn, maar na verloop niet meer. Omdat je niet bij elkaar past op basis van de ziel. En dit uit zich via de seks. Seks staat nooit los van je relatie met je ziel en dus ook niet los van elkaar.

Wanneer je je laat leiden door onnatuurlijk gedrag, wat ontstaan is door het slikken van de anticonceptie pil, lijkt dit misschien niet ongezond of schadelijk. Maar het heeft zeker een impact op je lichaam. Je seksualiteit is de bron van jouw levensenergie. En geeft je de energie om van de overleefstand naar een leven te gaan met plezier, genot en geluk. Zodat je een inspiratiebron voor anderen kunt zijn.

Kun je niet in verbinding komen met je seksualiteit en kun je jezelf niet seksueel uiten vanuit je natuurlijke staat van zijn, zal je levensenergie niet optimaal kunnen stromen. En ontstaan er blokkades. Waardoor ziekte kan ontstaan, maar ook je bewustzijn minder kans krijgt om zich te verruimen. En de onvoorwaardelijke Liefde onbereikbaar blijft in jezelf. Wat weer invloed heeft op je gehele leven.

Gerelateerde artikelen

Nee zeggen tegen seks die niet bij je past

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Onvervullende seks voorkomen

Seksueel bij elkaar passen is niet onbelangrijk