Confrontatie met jezelf of quick fix

Confrontatie met jezelf of quick fix

Confrontatie met jezelf

Wil je echt gaan voor de heling van de verbinding met je eigen seksualiteit of zoek je liever een snelle oplossing? De keuze is aan jou. Bij de eerste keuze ga je de confrontatie met jezelf aan.

Confrontatie met jezelf

Zodat je gaat inzien waar jij jezelf nog tegenhoudt en vanuit angst handelt. Door de onderliggende wonden niet meer te negeren, maar te accepteren en helen. Zodat je vrij bent om te kiezen vanuit Liefde. 

Bij de tweede keuze zoek je iets buiten jezelf wat de oplossing biedt of eigenlijk het probleem omzeilt. Waardoor je niet naar je eigen wonden hoeft te kijken die onder jouw gedrag liggen. Je richt je op je gedrag.

Vanuit wilskracht en doorzettingsvermogen negeer je jouw fysieke en emotionele signalen. Je koopt seksspeeltjes of sexy lingerie om je seksleven op te fleuren. Terwijl de seksuele verbinding tussen elkaar ontbreekt.

Of je probeert de verbinding tussen elkaar te herstellen door je onnatuurlijk anders te gedragen. Je kiest voor het dragen van een ander masker. De sensuele, wilde vrouw/man of wie dan ook om maar niet jezelf te zijn.

Want jezelf zijn is eng. De kans op afwijzing ligt op de loer. Je eigenwaarde en zelfliefde is nog afhankelijk van je partner. Je verloochent jezelf. Waardoor je niet eens weet wie je bent en wat bij je past.

Je neemt genoegen met op angst gebaseerde seks. Omdat je de confrontatie met jezelf niet aandurft. Terwijl seks op basis van Liefde ook mogelijk is. Maar hiervoor mag je jezelf seksueel helen en bevrijden.

Geen makkelijke weg. En zeker niet voor iedereen geschikt. Want je wordt uitgedaagd en uitgenodigd om je hart te openen en de Liefde toe te laten in jezelf. De onvoorwaardelijke Liefde. Die de waarheid zal openbaren.

Je mentale, emotionele en fysieke problemen worden niet ontzien, maar juist in het licht gezet. Met de bedoeling om de vastgezette energie te laten stromen. En de pijn alsnog te voelen, te erkennen en te omarmen.

Zodat het losgelaten kan worden. Uit je lichaam verdwijnt. Waardoor je verbinding vanuit Liefde kunt maken met je matchende partner tijdens de seks. Voor diepgaande intimiteit en geweldige seks die bij jou past.

Gerelateerde artikelen

Heling seksuele problemen

Seksuele verwarring door onbewustheid

Seksuele onrust in je lichaam

Onvervullend seksleven hoeft niet

Seksuele bewustwordingsreis