De energie in je geslacht

De energie in je geslacht

De energie in je geslacht

Aanwezig zijn bij de energie in je geslacht kan als moeilijk en ongemakkelijk ervaren worden. Vooral wanneer je gewend bent om vanuit je hoofd te leven. En je lichaam niet of nauwelijks meedoet. Doordat je niet in verbinding bent met je energie.

Voelen is hierdoor lastig. Want het voelt onveilig. Je onderdrukt en negeert om zo een gevoel van controle te ervaren. Aangezien je niet weet hoe je met de energie in je geslacht om kunt gaan. Behalve het onbewust projecteren ervan op anderen.

Of via een orgasme er zo snel mogelijk van af te komen. De energie in je geslacht is van nature krachtig. Het is namelijk je levensenergie. En belangrijk voor het gezond houden van je lichaam, hart en geest vanuit een spiritueel perspectief.

De energie in je geslacht

De energie in je geslacht is verbonden met je emoties en gaat over verbinding met jezelf, anderen en God, het Universum of de Bron. Echter wanneer je hart gesloten is, zal de energie in je geslacht blokkeren of juist onbeheersbaar voelen.

Verbinding maken met jezelf als met je partner is dan zo goed als onmogelijk. En als er al seks is, is de seks saai, afstandelijk en oppervlakkig. De seks is namelijk een spiegel van de verbinding met jezelf als met je partner. Wat erg confronterend kan zijn.

De energie in je geslacht laat je zien hoe je met jezelf omgaat. Of je in staat bent om verbinding te maken met je emoties. Onverwerkte emoties die met je seksualiteit te maken hebben, worden opgeslagen in je geslacht. En dit heeft gevolgen.

Soms lijkt het onschuldig en besteed je geen aandacht aan de fysieke klachten. Maar het heeft altijd invloed op de verbinding met je partner en dus ook op de seks. Een geslacht vol onverwerkte emoties is gespannen en voelt onveilig aan.

Voor je partner is dit onaantrekkelijk. Want je partner kan er niet op vertrouwen dat je op een gezonde manier met je eigen geslacht en die van je partner omgaat tijdens de seks. Aangezien je seksuele gedrag vaak onbewust is.

En afhankelijk is van de energie in je geslacht. Waardoor de kans groot is dat je jezelf als je partner gebruikt tijdens de seks wanneer je een geslacht vol onverwerkte emoties hebt. Om van de energie in je geslacht af te komen.

Echter, via de heling van je eigen seksualiteit wordt je bewust van je seksuele gedrag en kun je de onverwerkte emoties gaan loslaten. Zodat deze uit je geslacht verdwijnen. Waardoor de manier waarop je seks hebt en ervaart veranderd.

Gerelateerde artikelen

Een liefdesrelatie als bevestiging

Ongedwongen seks met je partner

Geen seks in je relatie

Seks weerspiegelt je relatie

Seksualiteit bevrijden of negeren