De Liefde verwaarlozen in je relatie

De Liefde verwaarlozen in je relatie

De Liefde verwaarlozen

Wanneer je de Liefde gaat verwaarlozen in je relatie, zal de Liefde naar de achtergrond verdwijnen. En zal de automatische piloot of je overlevingspatronen het overnemen. Aangezien alleen Liefde deze kan doorzien en doorbreken.

Liefde is de basis voor een gezonde en veilige relatie. Want dankzij de Liefde ben je in staat om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag, emoties en gedachten. Waardoor je partner vrij is om echt zichzelf te zijn.

De Liefde verwaarlozen

De Liefde verwaarlozen in je relatie is niet iets wat je bewust kiest. Het gebeurt juist doordat je onbewust de Liefde in jezelf ontkent. De Liefde die je bent. Door alle drukte van alledag en het gebrek aan verbinding met jezelf.

Hoewel Liefde altijd en eeuwig aanwezig is in jezelf, omdat jij Liefde bent, betekent dit niet dat je er ook daadwerkelijk bij kan komen. En de Liefde te voelen of het te laten stromen. Aangezien je dit als kind vaak niet geleerd hebt.

Het is je juist afgeleerd. Liefde is daardoor een zoektocht buiten jezelf geworden in plaats van je natuurlijke staat van zijn. Waardoor je als volwassene eerst door alle lagen van pijn en onverwerkte emoties moet.

Om weer tot de Liefde te komen. En wanneer je dit niet doet, zal je de Liefde in je relatie ook verwaarlozen. Omdat je nog bezig bent met het ontwijken van je pijn en onverwerkte emoties via je onbewuste overlevingspatronen.

De Liefde in je relatie en je seksleven prioriteit geven, is niet gemakkelijk. Want alles wordt zichtbaar en voelbaar. Je wordt geconfronteerd met jezelf. Het pad van de Liefde is namelijk een innerlijke bewustwordingsreis.

Gerelateerde artikelen

Gebrek aan verlangen naar elkaar

Verlating van jezelf voor je partner

Verliefd door tijdelijk gevoel heel te zijn

Liefde vanaf het eerste contact

Geromantiseerde Liefde