Verliefd door tijdelijk gevoel heel te zijn

Verliefd door tijdelijk gevoel heel te zijn

Verliefd

Als hetero vrouw met een overheersende mannelijke en onderdrukte vrouwelijke energie, word je vaak verliefd op een hetero man met een overheersende vrouwelijke en onderdrukte mannelijke energie.

En als hetero man met een overheersende mannelijke en onderdrukte vrouwelijke energie, word je vaak verliefd op een hetero vrouw met een overheersende vrouwelijke en onderdrukte mannelijke energie.

Verliefd

De energie die je in eerste instantie verliefd laat voelen, zal in verloop van tijd meestal tot vervreemding en afstand leiden. Vanwege het niet in verbinding zijn met deze energie in jezelf.

Maar verwar de overheersende mannelijke energie niet met mannelijkheid of man-zijn. En verwar de overheersende vrouwelijke energie niet met vrouwelijkheid of vrouw-zijn.

Want dit staat los van de overheersende of onderdrukte energie in jezelf. Je hebt zowel de mannelijke als vrouwelijke energie in jezelf. En dit heeft als doel om voluit te kunnen leven als man of als vrouw.

Een vrouw die haar vrouwelijkheid omarmt, is zowel in verbinding met de vrouwelijke als mannelijke energie in zichzelf. De mannelijke energie wordt niet onderdrukt.

En een man man die zijn mannelijkheid omarmt, is zowel in verbinding met de mannelijke als vrouwelijke energie in zichzelf. De vrouwelijke energie wordt niet onderdrukt.

De overheersende vrouwelijke energie in jezelf heeft de overheersende mannelijke energie van je partner nodig om je heel en verliefd te voelen. Om het gebrek te compenseren.

En de overheersende mannelijke energie in jezelf heeft de overheersende vrouwelijke energie van je partner nodig om je heel en verliefd te voelen. Vandaar de aantrekkingskracht.

Want de vrouwelijke energie is gericht op je eigen binnenwereld. En je verbinding hiermee. Hoe je omgaat met je emoties en gevoelens. Voor mannen is dit net zo belangrijk als voor vrouwen.

De mannelijke energie is gericht op de buitenwereld. En je verbinding hiermee. Hoe je jezelf uit en in de wereld zet. Voor vrouwen is dit net zo belangrijk als voor mannen.

Beide energieën heb je in jezelf nodig om volledig vrouw of man te zijn. En om een gelijkwaardige relatie, zonder onderdrukking, aan te gaan. Waarin je de Liefde die je bent tot uitdrukking brengt.

Vrouw-zijn of man-zijn is wat jou lichamelijk tot vrouw of man maakt omarmen met de bijbehorende en natuurlijke aanleg van bepaalde vermogens die het andere geslacht niet bezit.

Waardoor mannelijkheid betekent vanuit het man-zijn krachtig en liefdevol in het leven staan. En vrouwelijkheid betekent vanuit het vrouw-zijn liefdevol en krachtig in het leven staan.

Gerelateerde artikelen

Te veel vrouwelijke energie tijdens de seks

Te veel mannelijke energie tijdens de seks

Vrouwelijke ontvangende energie tijdens de seks

Mannelijke uitgaande energie tijdens de seks

Gelijkwaardige sekspartners zijn