Te veel vrouwelijke energie tijdens de seks

Te veel vrouwelijke energie tijdens de seks

Te veel vrouwelijke energie

Hoewel je niet te veel vrouwelijke energie kunt hebben, lijkt dit wel zo wanneer je de mannelijke energie onderdrukt. En zodra jij als je partner dit doet, ontstaat er een disbalans. De seksuele aantrekkingskracht is hierdoor minder of niet meer voelbaar.

Te veel vrouwelijke energie

Seksuele aantrekkingskracht is het spel van de mannelijke en vrouwelijke energie. Belangrijk is dan ook dat je eerst in jezelf de vrouwelijke als mannelijke energie omarmt. Je kunt dan de Liefde die je bent uiten en de Liefde die je partner uit ontvangen.

Zodra je de mannelijke energie onderdrukt in jezelf en vanuit de vrouwelijke energie seks met je partner hebt, zal dit op een ongezonde manier gebeuren. Doordat je jezelf niet goed kunt uiten en vooral op je partner gericht bent. Waardoor je over je grens laat gaan.

Je ontwijkt je eigen verantwoordelijkheid tijdens de seks. Je eigenwaarde en zelfkennis is vaak laag. Waardoor je niet weet wat bij je past. Je laat beslissingen door je partner nemen. Aangezien je niet weet wat je emoties en gevoelens je te vertellen hebben.

Verbinding maken tijdens de seks lukt niet goed. Je luistert niet naar jezelf. Je doet je anders voor. Want je wilt aan je partners wensen voldoen. Aanwezig zijn vind je lastig. Ook je partner echt zien, doe je niet. Je kijkt door een roze bril en vermijdt echt contact.

Je duwt je partner onbewust in de hoofdrol. Waardoor je partner ook niet de kans krijgt om jou te zien zoals je echt bent. Te veel vanuit de vrouwelijke energie seks hebben, is schadelijk voor jezelf als je partner. Want het is seks vanuit de overleefstand.

Het mist Liefde, verbinding en intimiteit. Ook blokkeert overleefstand seks je levensenergie en levenslust. Om vanuit een gezonde dynamiek seks met je partner te kunnen hebben is de balans tussen de mannelijke als vrouwelijke energie in jezelf nodig.

Gerelateerde artikelen

Te veel mannelijke energie tijdens de seks

Dominant of onderdanig seksueel gedrag

Mannelijke seksualiteit ontvangen

Vrouwelijke seksualiteit ontvangen

Volledig betrokken zijn tijdens de seks