Vrouwelijke seksualiteit ontvangen

Vrouwelijke seksualiteit ontvangen

Vrouwelijke seksualiteit ontvangen

Vrouwelijke seksualiteit ontvangen

Kun je echt de vrouwelijke seksualiteit van je partner ontvangen? De sensuele, bewegelijke en verleidelijke seksualiteit? Of wil je liever dat je partner zich aan jouw wensen aanpast. Zodat je niet geconfronteerd wordt met je eigen ongeheelde seksualiteit?

Sta je echt open voor de vrouwelijke seksualiteit? Of heb je hier beperkende oordelen over. Omdat het je niet geeft wat je nodig hebt op seksueel gebied? Vanwege je (onbewuste) angst hiervoor. Waardoor je de vrouwelijke seksualiteit afwijst.

Wil je de vrouwelijke seksualiteit wel omarmen? Of projecteer je juist je eigen tekortkomingen op de vrouwelijke seksualiteit? Door je angst voor het voelen van je eigen emoties en gevoelens. Zodat je geen veiligheid kunt waarborgen.

Durf jij daadwerkelijk te accepteren dat de vrouwelijke seksualiteit een onderdeel is van de seks? Dat dit gelijkwaardig is aan de mannelijke seksualiteit. En geen onderdanige rol heeft. Maar juist zorgt voor een evenwichtig en liefdevol samenzijn.

Ben jij in staat om de vrouwelijke seksualiteit te vergeven voor het emotionele gedrag wat altijd vanuit angst is? Waardoor je het gevoel hebt niet goed genoeg te zijn tijdens de seks of afgewezen te zijn. Omdat je zelf emotioneel afhankelijk bent.

Maak jij verbinding met de vrouwelijke seksualiteit vanuit Liefde? Of durf je niet echt aanwezig te zijn en daadwerkelijk je hart te openen omdat je graag de controle over de vrouwelijke seksualiteit wilt. Zodat je haar kan gebruiken voor je eigen genot?

Gerelateerde artikelen

Mannelijke seksualiteit ontvangen

Gezonde seksualiteit uit zich op een natuurlijke wijze

Controle loslaten tijdens de seks

Trouw zijn aan jezelf

Het innerlijke kind van je partner en jezelf