Diepe intimiteit en echt contact ervaren

Diepe intimiteit en echt contact ervaren

Diepe intimiteit

Diepe intimiteit tussen elkaar tijdens de seks is afhankelijk van de diepte die je in jezelf ervaart. En ontstaat door de mate waarin je in verbinding met jezelf bent op dat moment. Zit je in je hoofd en geloof je de verhalen, goed of slecht of staat je hart open en accepteer je wat er op dat moment is.

Zonder je met de eventuele angst, oordeel of verwachting te identificeren. Waardoor echt contact kan ontstaan. Je bent dan helemaal in het nu en alles is goed. Je wilt niets aan de situatie veranderen. Waardoor je geniet van het moment. Met alles erop en eraan. Alle emoties en “fouten” mogen er zijn.

Zodra je jezelf niet durft open te stellen voor jezelf, kun je een ander ook niet toelaten. Negeer je liever je emoties omdat ze lastig zijn of deel je ze niet omdat je je ervoor schaamt. Dan bouw je een muur om je hart. De Liefde kan hierdoor niet stromen. En is diepe intimiteit en echt contact niet mogelijk.

Diepe intimiteit en echt contact

Sta je echter open voor alle emoties en “fouten” dan kun je hiermee aanwezig zijn. Je hoeft deze niet meer te verbergen voor jezelf of een ander. Door het er te laten zijn, zonder verhaal, kan de energie blijven stromen in je lichaam. Waardoor diepe intimiteit en echt contact kan ontstaan.

Want bij diepe intimiteit en echt contact staat niets in de weg. Je ervaart Liefde vanuit je diepste zijn. Je diepste wezen is namelijk Liefde. En deze diepte wil je delen. Dit zorgt tijdens de seks voor een liefdevolle samensmelting op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Het samen één worden.

Waarin je volledig jezelf kunt zijn en uiten. En je de ander ook vrij kunt laten om zichzelf te zijn en te uiten. In deze staat van zijn en Liefde, zie je de ander niet los van jezelf. Jij bent ook de ander en de ander is ook jou. Deze éénheid met de ander ervaren is magisch en begint met de éénheid in jezelf te ervaren.

Gerelateerde artikelen

Seksuele perfectie willen en onzekerheid

Houden van iets wat of iemand wie je niet leuk vindt

Optimaal van seks genieten zonder voorwaarden

Emoties en verlangens uiten voor een beter seksleven

Pijnlichaam en oude patronen doorzien