Geen tijd voor seks is een keuze met gevolgen

Geen tijd voor seks is een keuze met gevolgen

Geen tijd voor seks

Door geen tijd vrij te maken voor seks met jezelf of een partner, mis je de mogelijkheid tot echte diepe verbinding. Jouw ego wil graag gezien, gehoord en gekoesterd worden. Maar je ziel heeft hier geen enkele boodschap aan.

Je ziel is al heel en compleet en heeft geen bevestiging nodig. En is hier op aarde om zich te uiten via jou. Ook via jouw seksualiteit. Om genot, plezier en Liefde te ervaren zo vaak als mogelijk is. Want seks vanuit je ziel is geen moment hetzelfde.

Geen tijd voor seks

Maak je echter geen tijd voor seks dan heeft dat gevolgen. Gevolgen voor je gezondheid. Niet alleen voor je lichamelijke staat, maar ook voor je emotionele en mentale staat. Seks heeft zoveel voordelen. Helemaal wanneer Liefde de basis is. Want Liefde heelt alles.

Liefde en seks is een gouden combinatie. Door deze Liefde tijdens de seks te ervaren, wordt de seks nog leuker, lekkerder en helender. Het genot, plezier en de heling van seks met jezelf of met een ander ontzeggen is zo zonde.

Jezelf en je seksualiteit op deze manier negeren is kiezen voor een half leven. Je seksualiteit is namelijk de bron van je levensenergie. Door deze energie krachtig door je lichaam te laten stromen verandert niet alleen jouw seksleven, maar ook jouw liefdesleven.

Zelfs de rest van je leven. Want niets staat los van elkaar. De kracht van jouw levensenergie bepaalt hoe jij in het leven staat. Liefdevol of angstig. En dit zorgt voor jouw uitstraling en hierdoor wat je aantrekt in je leven. Je seksualiteit is de basis voor meer genot en plezier.

Gerelateerde artikelen

Liefdevolle seks is een keuze

Seksuele keuzes bepalen je seksleven

Seksualiteit negeren is tegen je eigen natuur ingaan

Waanzinnige seks, is dat wel echt nodig?

Seksuele basis kwijt zijn zorgt voor afstand