Libido verhogen op een spirituele manier

Libido verhogen op een spirituele manier

Libido verhogen

Het gaat allemaal om het laten stromen van de seksuele energie ofwel de seksuele Liefde in jezelf. En dit begint met jezelf toestemming geven en jezelf toestaan om te genieten van je eigen seksualiteit. Door het volledig accepteren van je seksualiteit zal je libido verhogen. Deze Liefde voor jezelf is onmisbaar als je een liefdevol seksleven wilt ervaren.

Libido verhogen

En hiervoor moet je tijd vrijmaken om aandacht aan je seksualiteit te kunnen geven. Niets komt tenslotte vanzelf. Zodra je denkt of vindt dat er iets met betrekking tot je eigen seksualiteit mis is of een uiting ervan fout is, dan blokkeer je jouw seksuele energie. Met als gevolg een laag libido, geen seksuele creativiteit en de kans op geweldige seks wordt hierdoor kleiner.

Elke regel die je zou moeten beschermen tegen foute seks is er één uit angst. Zoals wanneer je seks mag hebben, met wie je seks mag hebben en hoe je seks mag hebben. Zodra er sprake is van Liefde vervallen deze seksuele regels. En ga jij je libido verhogen. Liefde is onze natuurlijke staat van zijn. En heeft niets met een ander te maken.

Seks is nooit fout als er sprake is van meerdere personen die in hun natuurlijke staat van Liefde zijn zodat er sprake is van 100% vrijwilligheid. Zodra er sprake is van Liefde, maakt het niet uit met wie of hoe. Dit zijn gewoon regels die je bent gaan geloven om jouw seksualiteit te kunnen accepteren. Maar dit is geen acceptatie.

Dit is een vorm van negeren en onderdrukken. Waardoor je jouw seksualiteit alleen onder die bepaalde voorwaarden mag en kan uiten. Dit is een ongezonde situatie. Wanneer je vecht tegen je eigen seksualiteit, is dat vanuit angst en niet vanuit Liefde. Er is juist een gebrek aan Liefde. En dit veroorzaakt altijd libido problemen. Want door alle oordelen over seks, zie je seks vaak als fout.

Maar de enige “fout” is dat je vanuit angst naar seks kijkt. Om zogenaamd jouw seksualiteit te beschermen. Echter hou je hiermee de Liefde tegen. Je probeert jezelf te beschermen tegen de liefdeloosheid van anderen. Maar eigenlijk ben je zelf in eerste instantie liefdeloos tegenover jouw eigen seksualiteit. En dit zie je terug in jouw seksrelatie met een ander. In de vorm van een laag libido en geen seksuele voldoening.

Door het loslaten van de seksuele regels ga je seksuele vrijheid ervaren en kan de seksuele Liefde krachtig door je lichaam stromen en dit verhoogt je libido. Jouw zin in seks is er dan gewoon vanzelf. Omdat dit puur natuurlijk is. Er is niets vreemds aan. Het is eigenlijk onnatuurlijk als je geen zin in seks hebt. En helaas is dit vaker de realiteit en wordt dit als normaal gezien.

Gerelateerde artikelen

Seksuele gewoonten doorbreken is lastig

Seksuele gedachten veranderen is niet makkelijk

Seksloze relatie is vaak een keuze vanuit angst

Seksuele taboes doorbreken doe je vanuit je hart

Seksuele normen veranderen is bevrijdend