Lichaamssappen tijdens de seks

Lichaamssappen tijdens de seks

Lichaamssappen

Het element water is verbonden met je seksualiteit. En staat voor beweging. Tijdens de seks gaan de lichaamssappen stromen. Deze sappen zorgen voor het soepel kunnen penetreren tijdens de seks.

Waardoor de seks niet pijnlijk is en je ervan kan genieten. Het vocht houdt ook de geslachtsdelen gezond. Daarnaast hebben deze lichaamssappen als doel om nieuw leven te kunnen creëren.

Lichaamssappen

Seks is (niet) vies. Tijdens seks is water het basis element. Zodat de lichaamssappen kunnen stromen. Deze sappen kun je vies vinden. Maar het is puur natuur. En noodzakelijk tijdens de seks.

Voor je lichaamssappen hoef je je niet te schamen. Toch kan het zeker voor schaamte zorgen. Want je laat iets van jezelf zien waar je oordelen over kunt hebben. Waardoor je misschien liever niet jezelf wilt laten gaan.

Omdat dan deze lichaamssappen vrijkomen. Maar seks zonder het stromen van de lichaamssappen is droog. Het element water zorgt voor de natuurlijke natheid. Alsook voor beweging.

Zoals het laten stromen van de levensenergie. Die vanuit je bekken krachtig door je lichaam stroomt als je een open seksualiteit hebt. En je vermogen om je emoties te voelen. Want emoties zijn energieën in beweging.

Je lichaam bestaat voor een groot deel uit water. En water reageert op intentie. Je intentie heeft altijd invloed op je gezondheid en de seks. Liefde stimuleert en angst blokkeert de natuurlijke stroming van je levensenergie.

Je seksualiteit kan je levensenergie weer laten stromen wanneer je hier vanuit Liefde mee omgaat. Je gaat dan van overleven naar echt leven. Het ervaren van je lichaam en emoties omdat je openstaat.