Liefde uiten via seks

Liefde uiten via seks

Liefde uiten via seks

Je Liefde uiten via seks is een intieme en verbindende manier. Een “ik hou van je” met je lichaam, hart, geest en ziel. Je laat jezelf zien in al je kleuren. Zowel de lichte als de donkere kleuren die in jou aanwezig zijn.

Liefde uiten via seks

De Liefde die je bent uit zich via jouw verlangens. Niet om te krijgen. Maar om de Liefde te laten stromen. Echter wanneer je nog angsten, oordelen en verwachtingen hebt over de seks, zal de Liefde geblokkeerd worden.

Het uiten van je Liefde via seks is niet oppervlakkig. Het geeft juist een ongekende diepgang voorbij je ego wanneer je in staat bent om je angsten, oordelen en verwachtingen te doorzien. Omdat je jezelf helemaal bloot geeft.

Niets om je achter te verbergen. Maar echt contact vanuit je diepste zijn. Vertrouwen in en overgave aan de Liefde. Het gaat niet om jou of je partner. Maar om de Liefde die je bent. Het laten stromen ervan. In jezelf en tussen elkaar.

Je volgt je lichaam, hart, geest en ziel die met elkaar verbonden zijn. Je laat je meevaren op de stroom van Liefde. Waarin je de verbinding met elkaar echt aangaat. Zonder iets te willen sturen. Of de uitkomst te willen manipuleren.

Voor het ego is dit niet te begrijpen. Angstig zelfs. Liefde is de vrijheid om je lichaam, hart, geest en ziel te volgen. Het is niet gemakkelijk om je los te maken van je vaak onbewuste angsten, oordelen en verwachtingen.

Maar seks die niet draait om het uiten van de Liefde, is niets meer dan je partner gebruiken voor je eigen belang. Omdat je je eenzaam voelt, bevestiging nodig hebt of een orgasme om de pijn en leegte in jezelf niet te voelen.

Terwijl seks om de Liefde te uiten vrij voelt. Intiem en verbindend. Je partner gelijkwaardig is. En een match. Waardoor er een samensmelting, gebaseerd op de heelheid in beide en zonder jezelf te verliezen, kan ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Spirituele armoede in de Liefde

Fysieke seksuele opwinding en de emotionele, mentale of spirituele

Elkaars ego voeden of Liefde

Onbewuste sabotage van je relatie

Liefdesleven zonder je seksualiteit