Liefdestaal tijdens de seks of in je relatie

Liefdestaal tijdens de seks of in je relatie

Liefdestaal

Er schijnen vijf verschillende liefdestalen te zijn. Maar de liefdestaal van de ander, de manier waarop Liefde geuit wordt, is eigenlijk niet belangrijk tijdens de seks of in je relatie. Want echte Liefde ervaren gaat niet over de ander. Het komt van binnenuit, vanuit je hart. Je diepste zijn.

Je gezien, gehoord of geliefd voelen is alleen belangrijk als jij jezelf niet ziet, hoort of liefhebt. En dit is afhankelijk van je eigen vermogen om lief te hebben. Niet van het gedrag van de ander. De ander is een spiegel van je eigen Liefde. Waardoor je eigen gedrag zichtbaar wordt. Evenals je pijnpunten.

Liefdestaal

Liefde voel je, ongeacht de manier waarop het geuit wordt en door wie. Echter wanneer je niet in verbinding met Liefde bent kun je dit niet voelen. Hoe liefdevol het gedrag van de ander ook is. Want er moet aan bepaalde voorwaarden zoals dezelfde liefdestaal worden voldoen. Zodat jij je gezien, gehoord en geliefd voelt.

De Liefde is dan afhankelijk van de ander. De manier waarop het geuit wordt. Terwijl Liefde je natuurlijke staat van zijn is. Waardoor het niet bewezen hoeft te worden om het te voelen. Niet door jezelf en ook niet door de ander. Het willen bewijzen of bewijs willen is vanuit het ego dat angstig is.

Omdat het ego geen Liefde voelt. Het sluit zelfs Liefde uit. Er is misschien wel sprake van afhankelijkheid, behoeftigheid of gehechtheid. Maar dit is geen Liefde. Ben je echter wel in verbinding met de Liefde die je bent dan stroomt dit in alles wat je doet of zegt. De Liefde is dan voelbaar in heel je lichaam.

Want jij bent altijd Liefde. Het is wie je werkelijk bent. Zodat je alleen jezelf hoeft te zijn. De reden waarom de Liefde in jezelf niet kan stromen is omdat je er niet mee in verbinding bent. De Liefde is daardoor geblokkeerd. Maar de Liefde is echter nooit weg. En is altijd voelbaar als je ervoor openstaat.

Door jezelf open te stellen voor de ander tijdens de seks of in je relatie maakt de liefdestaal niet meer uit. Liefde gaat over voelen, echte verbinding en diepe intimiteit.  Door jezelf te zijn is dit mogelijk. Een wereld vol Liefde gaat voor je open. Want je bent in je natuurlijke staat van Liefde. En ziet overal Liefde in.

Gerelateerde artikelen

Ideale liefdesrelatie bevat seks

Liefdevol liefdesleven met seks

Oprechte eerlijkheid voor liefdevolle seks

Verliefdheid gaat niet over in Liefde

Aandachtige aanwezigheid verandert je seksleven