Meer seks en minder gedoe in je seksleven

Meer seks en minder gedoe in je seksleven

Meer seks en minder gedoe

Meer seks en minder gedoe in je seksleven. En natuurlijk niet meer van de seks die samen gaat met schuld- of schaamtegevoelens, frustratie en spanning. Maar meer van de seks met een matchende partner waarin je volledig jezelf kunt zijn.

Echter bereik je dit niet door maar eens in de zoveel tijd aandacht te besteden aan je seksleven. Één keer per maand (of minder) gezond eten, intensief bewegen of mediteren zal geen of weinig gewenste verandering in je leven brengen.

En zo is het ook met je seksualiteit. Want alleen seks vanuit een geheelde en gezonde verbinding met je eigen seksualiteit zal je seksleven veranderen van saai, afstandelijk en oppervlakkig naar seks die bij jou past op basis van je seksuele verlangens.

Meer seks en minder gedoe

Door bewust meer tijd aan de heling van de verbinding met je eigen seksualiteit te besteden, zal je meer (zin in) seks hebben. En minder gedoe in je seksleven ervaren. De seks is namelijk altijd een spiegel van jezelf. Hoe jij omgaat met je seksualiteit.

Wanneer je niet bewust bent van de verbinding met je eigen seksualiteit, heb je seks vanuit de automatische piloot. Waardoor de seks niet een uiting is van de Liefde die je bent. Maar van alle onverwerkte emoties in je geslacht.

Zodat de seks een manier is om deze onverwerkte emoties niet te voelen of juist uit te leven. De seks is hierdoor niet gericht op de Liefde laten stromen. Waardoor intimiteit en verbinding ervaren lastig is. Omdat je onbewust niet weet hoe dat moet.

Meer seks en minder gedoe in je seksleven begint met de heling van de verbinding met je eigen seksualiteit. Zodat je aanwezig kunt zijn bij je onverwerkte emoties in je geslacht en inzicht krijgt in alle overtuigingen die je hebt met betrekking tot seks.

En je eigen seksualiteit. Waardoor je in staat bent om meer seks te hebben. En bewust te kiezen voor seks waarin Liefde, passie en plezier vrij kan stromen. Omdat alles van jezelf mee kan en mag doen. Zowel je lichaam, hart, geest en ziel.

Gerelateerde artikelen

Seksuele ontwaking zorgt voor meer zin

De energie in je geslacht

Ongedwongen seks met je partner

Seks met een matchende partner

Partnerkeuze gaat niet alleen over Liefde