Partnerkeuze gaat niet alleen over Liefde

Partnerkeuze gaat niet alleen over Liefde

Partnerkeuze

Je partnerkeuze bepaalt mede watvoor seksleven er wel of niet mogelijk is. Is je partner geen energetische match met jou, dan is het veel lastiger om een seksleven te ervaren wat bij je past.

Partnerkeuze

Wanneer je (onbewust) je partner gekozen hebt die geen energetische match is, kun je dit in je liefdesrelatie nog wel negeren. Echter tijdens de seks wordt het dit vaak wel pijnlijk voelbaar.

Je kunt nog zoveel Liefde voor je partner voelen, maar dit betekent niet automatisch dat je bij elkaar past. Voor seks is aantrekkingskracht nodig. Want aantrekkingskracht is iets anders dan Liefde.

Zonder aantrekkingskracht is er eigenlijk geen reden om seks met elkaar te hebben. Zelfs Liefde heft het gebrek aan aantrekkingskracht niet op. De Liefde stagneert juist omdat je niet bij elkaar past.

De keuze om seks te hebben met je partner die geen match is, is vaak een keuze vanuit de overleefstand. Waardoor je seksleven afstandelijk, oppervlakkig of saai is. En hierdoor niet wat je werkelijk verlangt.

Wat je ten diepste verlangt vanuit Liefde. Namelijk de ware essentie van je seksualiteit ervaren. Want dit is een onmisbaar deel van wie je bent. Zodat je de verbinding met alles van en in jezelf ervaart.

Als ook de verbinding met je partner en het leven zelf via je lichaam, hart, geest en ziel. Waardoor je seksleven niet alleen bestaat uit puur lichamelijk contact. Maar juist je gehele wezen diep raakt.

Omdat er sprake is van aantrekkingskracht, Liefde en verbinding met een matchende partner. En er ruimte ontstaat om jezelf, de Liefde die je bent, volledig tot uiting te brengen tijdens de seks.

Vanuit een energetische afstemming met je partner. Een natuurlijk samenspel van elkaars lichaam, hart, geest en ziel. Vrij van blokkades en afwijzing. Zodat jouw levensenergie krachtig gaat stromen.

En je lichaam, hart, geest en ziel gevoed wordt. De keuze voor je partner is belangrijk wat betreft seks. Aangezien je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. En invloed heeft op je gehele leven.

Gerelateerde artikelen

Liefdesrelatie en seksualiteit prioriteit geven

Niet seksueel intiem zijn met je partner

(Niet) ont-wikkelde seksualiteit

Liefde vanaf het eerste contact

Seksuele vervreemding en een verminderde levenslust