Liefdesrelatie en seksualiteit prioriteit geven

Liefdesrelatie en seksualiteit prioriteit geven

Liefdesrelatie en seksualiteit

De liefdesrelatie met jezelf en je seksualiteit is je thuisbasis. En bepaalt hoe stabiel je in het leven staat. Hoe je met jezelf als anderen omgaat. Of je vanuit Liefde of je overlevingsmechanisme handelt.

Liefdesrelatie en seksualiteit

Je seksualiteit is een onmisbaar deel van de liefdesrelatie met jezelf. Zonder Liefde voor je eigen seksualiteit blokkeer je jouw levensenergie. Je voelt je hierdoor vaak moe, prikkelbaar en neerslachtig.

Je aandacht is gericht op het vermijden of het negeren van jezelf door afleiding te zoeken. Terwijl je klachten daardoor niet weggaan. Heling ontstaat door de liefdesrelatie met jezelf te herstellen.

Inclusief je seksualiteit. De klachten die je hebt, zijn namelijk signalen van een verstoorde of ongezonde liefdesrelatie met jezelf. Doordat de Liefde, die je werkelijk bent, niet krachtig kan stromen in jezelf.

Vanuit je overlevingsmechanisme heb je gekozen voor een seks- en liefdesleven wat niet bij je past. Waarin je vaak onbewust niet vanuit Liefde echte verbinding aangaat en intimiteit ervaart.

Met een oppervlakkig en op het ego gebaseerd seks- en liefdesleven als gevolg. Je ego heeft veel nodig om zich staande te houden. Terwijl Liefde vrij kan stromen naar alles en iedereen als je hart open is.

Echter, zodra je de liefdesrelatie met jezelf gaat herstellen en ook de verbinding met je seksualiteit, zal je levensenergie krachtiger gaan stromen. Je ervaart hierdoor meer energie en zin om te leven.

Zodat je kunt kiezen voor een liefdesrelatie met iemand anders die een match is. Je neemt geen genoegen met iemand die dat niet is. Deze liefdesrelatie is gebaseerd op wederzijdse Liefde.

Waarin je seksualiteit ook mee kan en mag doen. De liefdesrelatie met jezelf als met je partner en je seksualiteit als seksleven geef je prioriteit. Waardoor je echte verbinding en intimiteit ervaart.

Gerelateerde artikelen

Liefde uiten via seks

Elkaars ego voeden of Liefde

Onbewuste sabotage van je relatie

Overleven in je relatie

Spirituele armoede in de Liefde