Seksuele ontwaking zorgt voor meer zin

Seksuele ontwaking zorgt voor meer zin

Seksuele ontwaking

De zin in seks en de zin in het leven zelf. De zin om jezelf te zijn en te uiten. En de zin om je leven echt te (gaan) leven. Zoals jij dat wilt. Je seksuele ontwaking is een opening naar een ander (seks)leven. Een (seks)leven waarin Liefde de basis is.

Seksuele ontwaking

Want dankzij je seksuele ontwaking gaat je seksuele energie ofwel je levensenergie stromen. De seksuele ontwaking in jezelf is een bevrijding voor je ziel. Waardoor je zielsverlangens voelbaar worden. Ziels verlangens gaat altijd over het uiten van Liefde.

Deze verlangens zijn nodig om te weten wat je wilt in je (seks)leven en wat bij je past. Ofwel waar je zin in hebt. Het is jouw eigen unieke manier om de Liefde die je bent te delen met anderen. Je zielsverlangens zijn dan ook nooit fout of raar. Hoe uniek deze ook zijn.

Zodra je jouw zielsverlangens durft te gaan volgen zul je steeds meer de Liefde in jezelf ervaren. En dit terugzien in je (seks)leven. Want door je zielsverlangens te accepteren en te omarmen open je jezelf voor jezelf. Waardoor je anders naar jezelf en je (seks)leven gaat kijken.

Je gaat vanuit Liefde kijken. Zodat je jouw zin in seks en het leven minder of niet tegenhoudt. Want je zielsverlangens en de zin om deze te volgen, ondanks alle obstakels die je gaat tegenkomen, wijzen je de weg. Je zin is namelijk niet afhankelijk van iets of iemand buiten jezelf.

Of een bepaald resultaat. Het zit in jou. En wacht op de ontwaking ervan. De ontwaking van je seksualiteit waardoor je seksuele energie ofwel levensenergie gaat stromen. Waardoor je verbinding maakt met je eigen kracht en het leven zelf. 

Zoals je creativiteit en verlangens. Deze seksuele ontwaking is nodig. Omdat je dan bewust aandacht gaat geven aan het loslaten van je (seksuele) energie blokkades. Elke keer wanneer jij een blokkade loslaat, kun je meer jezelf zijn en uiten. Ook seksueel. 

En kom je meer in verbinding met je creativiteit, je zielsverlangens en de zin om te leven. Met alles wat er op je pad komt. Zelfs de uitdagingen. Zin gaat niet over het nastreven van de oppervlakkige dingen buiten jezelf, waardoor je niet naar binnen hoeft te kijken.

De zin is juist nodig om elke uitdaging aan te gaan om het (seks)leven te leiden wat bij je past. Waardoor je voldoening en geluk ervaart. Omdat je jezelf niet meer hoeft in te houden of klein te houden. Je durft en kunt jezelf zijn en uiten. Zodat de Liefde kan stromen.

Gerelateerde artikelen

Hartgedragen seks is niet vanzelfsprekend

Emotionele drama’s blokkeren je seksualiteit

Seksuele acceptatie van jezelf

Liefde is wie je bent los van je ego identificaties

Seksuele ontwikkeling of ont-wikkeling