Emotionele drama’s blokkeren je seksualiteit

Emotionele drama’s blokkeren je seksualiteit

Emotionele drama's

Emoties zijn energetisch verbonden met je seksualiteit. Door je jezelf van je emoties af te sluiten, sluit je jezelf ook af voor je seksualiteit. En andersom. Emotionele drama’s zorgen ervoor dat je je niet kunt openstellen voor je zielsverlangens en creativiteit. Wat de manier is om de Liefde te delen die je bent.

Deze verlangens en je creativiteit zijn uniek. Zielsverlangens en creativiteit gaan niet over een eindresultaat of een gevoel wat ervaren moet worden zoals geluk, plezier of voldoening. Deze verlangens zijn dingen die je wilt doen vanuit de Liefde en heelheid in jezelf. Je volgt je ziel. Zonder emotionele drama’s.

Emotionele drama’s

Je emoties zijn natuurlijk. Emotionele drama’s niet. Emoties komen en gaan. Het laat zien wie jij denkt te zijn. En dat kan angstig zijn. Want je emoties liegen niet. Ze vertellen je de waarheid over wat je denkt. Je emoties ontstaan door je gedachten. Fijne gedachten, fijne emoties en andersom.

Je ego wordt hierdoor duidelijk zichtbaar. En dit kan pijnlijk zijn. Want je wordt geconfronteerd met jezelf. Je eigen emotionele drama’s. Omdat dit de bedoeling is. Vanuit je hoofd kun je niet helen. Dan creëer je meer emotionele lagen aan. Het is juist de bedoeling om alle lagen te doorvoelen.

Zodat je terug kan keren naar de Liefde die je bent. Waardoor je je seksualiteit vanuit Liefde kunt bekijken en voelen. En je levensenergie optimaal kan stromen. Het is dan mogelijk om verbinding met anderen te maken vanuit je zielsverlangens en creativiteit. Zonder emotionele afhankelijkheid of behoeftigheid.

Je zielsverlangens en creativiteit ontstaan vanuit je seksualiteit. Door je seksualiteit te negeren zal je vooral op de automatische piloot leven met weinig passie en plezier. Want je seksualiteit is een onderdeel van het pad van de Liefde ofwel je ziel. Zodat echte verbinding met jezelf en anderen mogelijk is.

Gerelateerde artikelen

Emotionele heling via je eigen seksualiteit

Emotionele onvolwassenheid en verbinding

Levensenergie is je seksuele energie

Emotionele gezondheid is verbonden met je seksuele gezondheid

Seks chakra disbalans en heling