Natuurlijke balans van de Liefde

Natuurlijke balans van de Liefde

Natuurlijke balans van de Liefde

Je ego heeft altijd iets nodig tijdens de seks van je partner of met betrekking tot de omstandigheden. Terwijl de Liefde al aanwezig is in jou. Vanuit de natuurlijke balans van de Liefde gaat het uiten naadloos over in het ontvangen. En andersom.

De seks gaat dan niet om het krijgen of geven. Zodat je tijdens de seks de natuurlijke balans van de Liefde niet verstoort. Want wanneer Liefde de basis is van de seks uit je jezelf en ontvang je je partner op een gezonde en ongedwongen manier. 

Zonder afhankelijkheid en behoeftigheid. Je uit jezelf niet om hetzelfde terug te verwachten. En je ontvangt de uitingen van je partner volledig. Zodat je vrij bent om jouw Liefde te uiten en de Liefde te ontvangen. Je gaat van jij en je partner naar wij.

Natuurlijke balans in de Liefde

De seks draait dan om wij. Maar wanneer de jij en je partner geen wij is, wordt het vaak jij tegen je partner. Terwijl door de natuurlijke balans van de Liefde er geen onderscheid gemaakt wordt tussen jou en je partner. Uiten en ontvangen wordt één.

Er is overgave aan de Liefde. Zodat de Liefde zich kan ontvouwen en balans ontstaat. Je danst samen een natuurlijk ritme. Volledig op elkaar afgestemd als een eenheid. Je beweegt mee met de energie van de Liefde in jezelf als je partner. 

Een vloeiende beweging van de mannelijke energie van uiten en de vrouwelijke energie van ontvangen. Die in zowel jou als je partner aanwezig is. Het ene moment uit je de Liefde en het andere moment ontvang je de Liefde van je partner. En andersom.

Geheel vanuit flow. Waardoor je je ontspannen, levendig, tevreden en veilig voelt. Je vertrouwt op de Liefde. En het volgen ervan. Je verlangens wijzen je de weg. De natuurlijke balans van de Liefde overstijgt het ego en is enorm bevrijdend.

Gerelateerde artikelen

Liefde, acceptatie en respect

Preutsheid, seks en God

Terug naar de basis van je eigen natuur

Flow ervaren in je seksleven

Seksualiteit vieren mag echt