Ochtendseks geeft je dag een enorme boost

Ochtendseks geeft je dag een enorme boost

Ochtendseks

Ochtendseks is een ontspannen, verbindende en lekkere manier om de dag mee te beginnen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Het is een mogelijkheid waar je bewust voor kan kiezen. Zodra je begint met ochtendseks merk je al snel het verschil in je energieniveau en heb je echt zin om een nieuwe dag te beleven.

Want tijdens seks stroomt de energie heerlijk door je lichaam. Je bent uit je hoofd en in je hart. Je hart staat hierdoor wagenwijd open. Waardoor je het gevoel hebt de hele wereld aan te kunnen. Je hebt veel zin in de dag en het maakt eigenlijk niet uit wat deze dag je gaat brengen. Je bent in een staat van zijn waarin je Liefde uitstraalt en dit werkt de hele dag door.

Ochtendseks

Wanneer je ochtendseks ziet als een moetje dan ervaar je dat natuurlijk niet. Seks zorgt voor meer seks. Heb je eenmaal de smaak te pakken dan wil je niet meer anders. Sleur krijgt geen kans omdat je bewust kiest om te genieten. Hier heb je niets buiten jezelf voor nodig. Genot zit al in je en dat hoef je alleen maar te activeren. Het is een staat van zijn. Een shift die je bewust maakt.

Seks heeft een helende werking op je geest, lichaam en emoties. Maar als de seks niet vanuit Liefde is dan niet. Want dan kun je niet jezelf kunt zijn en uiten. Waardoor je je moe en leeg voelt na de seks. Er is dan geen sprake van een liefdevolle verbinding geweest. Want je hebt geen verbinding met de Liefde in jezelf gemaakt zodat de energie kon gaan stromen.

Omdat seks de bron is van jouw levensenergie, komt tijdens de seks een enorme energie vrij en dit stroomt dan door je lichaam. Ook kunnen er dan opgeslagen emoties vrijkomen. Maar dit zorgt juist voor het bevrijdende gevoel na de seks. Als je deze emoties er gewoon kan laten zijn om ze vervolgens los te laten. Dus vanuit Liefde alles omarmen.

Liefde trekt Liefde aan. Je blijft in een flow van Liefde bewegen. Overal zie je de Liefde om je heen omdat je door de ogen van Liefde kijkt. Je ervaart een enorme creativiteit zodat je jouw dag op een plezierige manier kan invullen. Zelfs de meest saaie taken, lijken nu ineens niet meer zo saai. En de kans is groot dat je anderen aansteekt met jouw energie.

Wanneer je bomvol energie zit, heb je meer zin om te werken, bewegen, creatief te zijn, klusjes in huis te doen, spelen met je kids, bewust en lekker te eten, nog meer seks te hebben, sociale contacten te onderhouden, nieuwe sociale contacten aan te gaan en andere leuke dingen te doen. En dit draagt allemaal weer bij aan een nog leuker leven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele energie verhogen is geen overbodige luxe

Sacraal chakra staat voor plezier in het leven

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht