Onbeantwoorde seksuele Liefde

Onbeantwoorde seksuele Liefde

Onbeantwoorde seksuele Liefde Onbeantwoorde seksuele Liefde kan leiden tot het ervaren van boosheid, verdriet, machteloosheid en nog veel meer. Zowel bij jezelf als ook bij je partner. En als je dieper kijkt zie je het onvermogen van je partner. Als je kijkt door de ogen van Liefde. Dan voel je de angst, pijn en wonden van je partner.

Zonder de details te weten. Want je hoeft niets te weten van je partner om vanuit Liefde te kunnen kijken en deze Liefde te voelen. De reden van de onbeantwoorde seksuele Liefde is hiervoor niet belangrijk. De angst, pijn en wonden mogen er zijn, zonder oordeel. Waardoor jij een veilige plek kan bieden voor je partner.

Een liefdevolle aanwezigheid waar je partner zich kan gaan openen voor jou. En zich durft te uiten en uit te spreken naar jou. Om de energie weer te laten stromen en emoties losgelaten kunnen worden. De gesprekken die ontstaan gaan niet om de inhoud. Dit zijn verhalen die de angst, pijn en wonden in stand houden. 

Verhalen krijgen alleen een betekenis als je die eraan geeft. Ga niet mee in de verhalen. Luister alleen en ben aandachtig aanwezig. Meer hoef je niet te doen. Er hoeft niets opgelost te worden. Liefde is namelijk altijd het antwoord. Op alles. En jij straalt Liefde uit als je de onbeantwoorde seksuele Liefde niet persoonlijk neemt.

Onbeantwoorde seksuele Liefde

Onbeantwoorde seksuele Liefde is nooit persoonlijk. Al voelt dit meestal wel zo. Door dit in te zien, is het makkelijker om (je partner) te vergeven en jezelf te bevrijden. Te vergeven voor de onbeantwoorde seksuele Liefde. Omdat je partner niet schuldig is. Schuld is namelijk vanuit het ego. Met daders en slachtoffers als gevolg.

Jij bent geen slachtoffer en je partner is geen dader. En ook niet andersom. Wel kunnen jullie beiden je eigen verantwoordelijk nemen voor het laten stromen van de seksuele Liefde. Dit is het pad van Liefde. En als Liefde de basis is in je relatie en tijdens de seks, ontstaan er wonderen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele traumaverwerking vanuit spiritualiteit

In gesprek over seks (blijven) met je partner

Seksueel initiatief nemen en de angst voor afwijzing

Angst voor seksuele intimiteit

Oprechte eerlijkheid voor liefdevolle seks

[iconname=”heart”class=””unprefixed_class=””]