Op elkaar afstemmen voor de seks

Op elkaar afstemmen voor de seks

Op elkaar afstemmen voor de seks

Het op elkaar afstemmen voor de seks is van belang om misverstanden te voorkomen zodat je geen grenzen van je partner overgaat. Doordat je niet bewust bent van de grenzen door onduidelijke communicatie en signalen van je partner.

Of doordat je vooral met jezelf bezig bent en je eigen behoeften. Waardoor je de wensen van jouw partner uit het oog verliest. Of je partner gebruikt om je eigen behoeften te bevredigen. Zonder dat je doorhebt dat er grenzen overschreden worden.

Op elkaar afstemmen voor de seks

Het op elkaar afstemmen voor de seks zorgt ervoor dat je beiden open staat voor en zin hebt in seks met elkaar. Maar ook dat je je veilig en ontspannen voelt bij elkaar. Je lichaam geeft dit allemaal aan en niet je hoofd. Maar je moet er wel naar luisteren.

Seks heeft namelijk veel invloed op je energie. Het is een energetische samensmelting. Daarom is seks met een liefdevolle partner die een energetische match is belangrijk. Want hierdoor heb je dezelfde seksuele verlangens en hetzelfde seksritme.

Je past bij elkaar. Waardoor je volledig jezelf kunt zijn en uiten tijdens de seks. En je niet jezelf hoeft in te houden en aan te passen. Of je partner over te halen tegen de eigen natuur in te gaan. Zodat de Liefde optimaal kan stromen tussen elkaar.

Op elkaar afstemmen voor de seks geeft je de mogelijkheid om bewust te worden van je intentie, verbinding te maken en je partner te vertrouwen. Zodat je tijdens de seks je volledig kunt overgeven aan je verlangens, de Liefde en je partner.

En de seks meer is dan een lichamelijke bezigheid. Waardoor je partner en jij echt verbinding ervaren. In zowel je lichaam, hart, geest en ziel. De Liefde stroomt. En je staat open voor wat wil ontstaan vanuit Liefde tussen jou en je partner. 

Hoewel grenzen hierdoor vervagen, ben je in staat om trouw te zijn aan jezelf en je partner te vertrouwen. En doordat je op elkaar afgestemd bent, ben je samen één vanuit Liefde met gelijkwaardigheid, respect en eerlijkheid als basis.

Gerelateerde artikelen

Meer seks en minder gedoe in je seksleven

De energie in je geslacht

Ongedwongen seks met je partner

Seksueel afstemmen op jezelf

Onbewust seksleven gaat tegen de stroom in