Oude wijsheid over seks

Oude wijsheid over seks

Oude wijsheid over seks

De oude wijsheid over seks is nu vaak niets meer dan een concept vanuit het hoofd. De belichaming ontbreekt. En dat is nu precies waar het om draait. Een concept vanuit je hoofd is niets meer dan een uitvlucht.

Oude wijsheid over seks

Zolang je de oude wijsheid over seks niet kunt voelen. Deze oude wijsheid is geen oplossing voor je seksproblemen. Het gaat over een andere manier van in het leven staan. Vanuit een geaarde als spirituele manier.

Geen quick fix die uitgaat van nieuwe concepten vanuit het hoofd. Je hebt hier waarschijnlijk al genoeg van. En onbewust wijs je deze ook af. Maar probeer je het toch vanuit je wilskracht en ego te laten werken.

Maar omdat het geen meerwaarde heeft voor je seksleven en vooral veel energie kost, zal het hooguit een nieuw patroon worden. Ter vervanging van de oude. Terwijl de oude wijsheid op een natuurlijke manier tot je komt.

Maar vaak ben je niet eens in staat om de oude wijsheid te herkennen. Vanwege een gebrek aan verbinding met jezelf, het goddelijke als het aardse. En moet je het doen met het concept ervan zonder belichaming.

Om te kunnen belichamen, moet je eerst jezelf  openen en verbinden met het leven. En ervaren of voelen wat het leven met je doet en van je wil. Tot rust komen en naar binnen te keren in jezelf voor de integratie.

De oude wijsheid over seks die vergeten is, is niet verdwenen. Deze is nog steeds aanwezig. En heeft (onbewust) invloed op je seksleven. Het is aan jou of je het bij een concept vanuit je hoofd laat of kiest voor het belichamen.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit belichamen

Bekkenbodem en seksualiteit en de kracht van de aarde

Naar binnen keren in jezelf

Lichaam bewonen is nodig om te kunnen voelen

Grootsheid seksualiteit ervaren