Partner seksueel verwennen zonder over je grenzen te gaan

Partner seksueel verwennen zonder over je grenzen te gaan

Partner seksueel verwennen

Ga nooit over je eigen seksuele grenzen heen. Wanneer iets niet goed voelt stop er mee. Het maakt niet uit of je hier eventueel je partner mee teleurstelt. Deze teleurstelling moet je namelijk bij je partner laten. Natuurlijk hoef je jouw partner helemaal niet teleur te stellen. Je kan je partner seksueel verwennen binnen je eigen grenzen.

Partner seksueel verwennen

Zodat het voor jullie beiden een fijne ervaring is. Belangrijk is dat je dicht bij jezelf blijft. Dat je alleen doet waar je plezier in hebt. Je hoeft jezelf niet te bewijzen. Indien je dit gevoel wel hebt dan is seks met je partner niet een juiste keuze. Ga dan eerst met jezelf aan de slag zodat je zelfverzekerd genoeg ben. Zelfverzekerd genoeg om nee te zeggen.

En vergeet niet dat jij ook recht hebt om verwend te worden. Het gaat niet alleen om je partner. Jullie zijn beiden even belangrijk. Maar zodra de (enige) reden om je partner seksueel te verwennen is dat jij hoopt dat jij ook seksueel verwend wordt dan kun je het beter laten. Aangezien je het niet met plezier doet en dit voelt je partner. En verlaagt je eigenwaarde.

Jij bent altijd goed genoeg, wat iemand anders ook zegt of wat jij tegen jezelf zegt. En dit gevoel van genoeg zijn is de basis om je partner seksueel te kunnen verwennen. Het gaat niet zozeer om de techniek of welke standjes. Door gewoon jezelf te zijn, ben je altijd op je best. Je volgt je gevoel en durft jezelf te laten zien en te uiten. Je eigen plezier uiten is ook opwindend voor je partner.

En dit zorgt al voor genot. Het maakt dan niet echt meer uit wat je doet als je het maar met aandacht, vanuit volledige aanwezigheid en met de juiste intentie doet. Daarnaast is het fijn als je er de tijd voor neemt. Waardoor je partner zich kan overgeven aan jou en de ervaring. Hierdoor zal je partner zich laten verwennen op de manier waarop jij het fijn vindt om je partner te verwennen.

Verwennen is namelijk geen éénrichtingsverkeer. Dit doe je samen. Het gaat erom dat je allebei geniet. Voor je partner zou dit ook belangrijk moeten zijn. De energie kan dan stromen en zorgt voor een krachtige verbinding tussen elkaar. Zodat het seksueel samenzijn een geweldige seksuele ervaring is. Vol vertrouwen, passie en plezier.

Gerelateerde artikelen

Seksueel samenzijn draait om tijd, aandacht en intentie

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Seksstijl: een ego masker of een expressie van je ware zelf

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks

Seksuele gelijkwaardigheid voor een liefdevolle verbinding