Seksueel samenzijn draait om tijd, aandacht en intentie

Seksueel samenzijn draait om tijd, aandacht en intentie

Seksueel samenzijn

Meer heb je niet nodig voor een geweldige seksuele ervaring. Tijd vrijmaken en echt met je aandacht aanwezig zijn is belangrijk. Maar zonder een liefdevolle intentie kan het seksueel samenzijn zelfs pijnlijk zijn. Tijd vrijmaken is de makkelijkste stap. Al kan dit al een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker als je steeds andere dingen belangrijker maakt.

Echte aandacht is alleen mogelijk wanneer je vanuit de rust en overvloed in jezelf aanwezig bent. Geen to-do lijstjes in je hoofd of angsten, oordelen en verwachtingen die je tegenhouden. Puur aanwezig zijn in het huidige moment. En een liefdevolle intentie zorgt ervoor dat je open staat voor wat er is en zich aandient. Zonder strijd over hoe het zou moeten zijn.

Seksueel samenzijn

Zodra deze 3 de basis vormen kun je echt gaan ervaren hoe mooi seksueel samenzijn kan zijn. Hoe enorm intiem dit is. Je lichaam geeft aan wat jij lekker vindt, waar je naar verlangt. Terwijl je hart verder gaat openstaan, zodat de Liefde kan stromen. Je geest is een observer geworden, zal geen belemmering meer zijn. En je ziel voelt zich vrij om zich te uiten, te laten zien wie jij bent.

Het seksueel samenzijn is de ultieme manier naar verbinding op het diepste niveau. De energie die dan vrijkomt is zo krachtig dat je je leven hiermee kan creëren. Niet alleen je seksleven of liefdesleven. Jij hebt altijd toegang tot deze energie. Deze energie zorgt voor de vlinders in je buik. Je ervaart een verliefdheid op het leven zelf.

Deze verliefdheid is niet afhankelijk van iets of iemand buiten jezelf. Jij bent de bron zelf. Door steeds weer tijd vrij te maken, aandachtig aanwezig te zijn en met een liefdevolle intentie kom je in verbinding met de bron in jezelf. Namelijk jouw seksualiteit. Hoe je het seksueel samenzijn ervaart zegt dan ook veel over hoe je in het leven staat. En welke keuzes je hebt gemaakt.

Je seksleven is een afspiegeling van jezelf. Ben je niet tevreden over je seksleven, dan ben je niet tevreden over jezelf en de keuzes die je maakt. Hoewel er geen foute keuzes bestaan, kun je keuzes maken die vanuit Liefde of vanuit angst zijn. Aan jou de keuze. Het seksueel samenzijn kan hierdoor saai of zelfs pijnlijk zijn. Maar ook juist magisch.

Gerelateerde artikelen

Seksueel gedrag transformeren van angst naar Liefde

Seksloze relatie is vaak een keuze vanuit angst

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven