Polyamorie, verboden Liefde en seks bestaat niet

Polyamorie, verboden Liefde en seks bestaat niet

Polyamorie

Polyamorie gaat niet alleen over seks met anderen. Het is zoveel meer dan dat. De basis is het delen van de Liefde in jezelf met meer dan één persoon. Liefde die niet afhankelijk is van iets buiten jezelf. Deze Liefde zit diep in jezelf en hoort te stromen.

Maar deze Liefde zit vaak verscholen onder allemaal lagen van angst, oordelen en verwachtingen over jezelf, anderen en het leven. Door je open te stellen voor wat is, kom je in verbinding met deze Liefde. En elk moment is hier geschikt voor. Want jij bent zelf de Liefde.

Polyamorie

Verboden Liefde en seks kan hierdoor eigenlijk niet bestaan binnen polyamorie. Waardoor je volledig vrij kunt zijn. Alles wat je jezelf of een ander verbiedt, is vrijheid beperkend. Verbieden is een vorm van angst en is het tegenovergestelde van Liefde. 

Liefde ervaren en de seks die hieruit voortvloeit is een uiting van je ziel. Hier is niets mis mee. Waardoor  schuldgevoelens en schaamtegevoelens over Liefde en seks (willen) delen met anderen losgelaten kunnen worden.

Het taboe op seks kan hierdoor doorbroken worden. Taboe en verboden Liefde en seks versterken elkaar. Omdat Liefde je natuurlijke staat van zijn is en seks ook een natuurlijk iets is. Is het onnatuurlijk om Liefde en seks te verbieden.

Elke verbod gaat tegen je natuur in. En zou ook niet nodig moeten zijn. Zodra Liefde weer de basis is in jezelf. En je hierdoor in staat bent om vanuit Liefde te handelen, kan je echt vrij zijn en anderen vrij laten. Zodat de aarde een plek vol Liefde wordt.

Gerelateerde artikelen

Open of polyamoreuze relatie aangaan

Polyamoreuze relaties horen bij de nieuwe aarde

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Seksrelatie of friends with benefits vanuit Liefde