Schijnbaar tegenstrijdige seksuele verlangens

Schijnbaar tegenstrijdige seksuele verlangens

Schijnbaar tegenstrijdige seksuele verlangens

Het leven is niet of dit of dat. Het leven is eerder en dit en dat. Zo is dat ook in je seksleven. Schijnbaar tegenstrijdige seksuele verlangens kunnen voor een innerlijke strijd zorgen. Omdat je een deel niet wilt ervaren en je jezelf zoveel mogelijk hiervoor afsluit.

Echter alle emoties, gevoelens, verlangens en ervaringen goed of slecht zijn een deel van het leven. Door niets uit te sluiten en open te blijven voor al je seksuele verlangens, ook de schijnbaar tegenstrijdige, kan de Liefde blijven stromen tijdens de seks.

Schijnbaar tegenstrijdige seksuele verlangens

Deze schijnbaar tegenstrijdige seksuele verlangens zijn een onderdeel van jou. Maar door bepaalde seksuele verlangens te negeren omdat je er bang voor bent is niet de oplossing. Zo kun je dol zijn op vurige en spontane seks die even tussendoor komt.

Maar ook op rustige geplande seks zodat je echt de tijd voor elkaar kunt nemen. Beide manieren van seks hebben is niets mis mee. Toch heb je vaak een oordeel over 1 van de 2. Het vluggertje is oppervlakkig of de geplande is saai.

Terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Zolang er sprake is van Liefde, aantrekkingskracht en verbinding is geen enkele manier van seks oppervlakkig of saai. De oordelen over bepaalde manieren van seks zorgt er alleen voor dat je uit verbinding met jezelf raakt.

En dus ook tussen elkaar. Liefde is dan niet meer de basis. Waardoor er verwachtingen ontstaan en je je eigen vrijheid verliest. Je kiest niet meer voor wat bij je past op een bepaald moment. Maar je kiest voor het voldoen aan de verwachtingen van jezelf.

In iedereen zijn beide kanten aanwezig. Zowel geaccepteerde als niet geaccepteerde seksuele verlangens. Je bent nooit alleen het ene en niet het andere. Alleen het beeld in je hoofd waaraan jij vindt dat je moet voldoen houdt dit beeld in stand.

Echter door jezelf volledig te accepteren met al je seksuele verlangens kan pas de Liefde stromen tijdens de seks. Omdat je helemaal jezelf kunt zijn en uiten zonder jezelf in te houden. En je seks kunt hebben die bij je past met degene die een match is.

Gerelateerde artikelen

Seksueel op slot en jezelf weer openen voor seks

Liefde uiten en laten stromen

Seksueel vrijlaten van elkaar

Geilheid is heel natuurlijk

Penetratie vanuit Liefde is helend