Seks als eerste levensbehoefte

Seks als eerste levensbehoefte

Eerste levensbehoefte

Om als soort te kunnen overleven is seks een eerste levensbehoefte. Dit is dan puur bedoeld als voortplanting. Echter seks is zoveel meer dan dat. Of een lichamelijke behoefte en bezigheid die gericht is op een orgasme.

Eerste levensbehoefte

Wanneer je seks als eerste levensbehoefte ervaart of je richt op je eigen lichamelijke behoefte, is de kans groot dat je vanuit angst seks hebt. De angst om iets tekort te komen. En je gedrag schadelijk is.

Zowel voor jezelf als anderen. Je sluit je namelijk af voor de Liefde. Waardoor je de andere aspecten van seks niet ervaart. Omdat het vooral op het lichamelijke gericht is. Met energieblokkades als gevolg.

Want de lichamelijke seks hoeft niet meer als voortplanting gebruikt te worden. Zodat diepgaande en helende seks mogelijk is. Maar pas wanneer er naast het lichamelijke ook ruimte is voor het emotionele.

Het emotionele vanuit een liefdevol hart is niet afhankelijk of behoeftig. Het is vrij. Zodat je levensenergie kan stromen naar de bovenliggende chakra’s. Zodat ook je geest en ziel vrij kunnen worden.

En mee kunnen doen tijdens de seks. De seks is hierdoor zoveel meer dan een eerste levensbehoefte die gericht is op de fysieke overleving. Je hele wezen kan en mag dan meedoen.

Zodat je vrij bent tijdens de seks. Los van oude programmeringen en patronen. Waardoor je liefdevolle seks kunt hebben die bij je past. Dit heeft namelijk veel voordelen. 

Aangezien een vrije seksualiteit vanuit Liefde de bron is van jouw levenskracht. Deze levenskracht geeft je de energie en kracht om je leven te helen. Alsook om passie en plezier te ervaren.

Waardoor je van overleven naar echt leven gaat. Een leven waarin je vrij bent om te kiezen wat echt bij je past. En los te breken van je ziekmakende gewoonten en gedachten voor een liefdevollere verbinding met jezelf.

Anderen en het leven zelf. Deze verbindingen bepalen hoe jij jouw leven ervaart. Hoe meer jij jezelf seksueel bevrijdt, hoe krachtiger jouw levensenergie stroomt. En je verlangens vrijkomen om de Liefde te uiten.

Gerelateerde artikelen

Seksuele lichamelijke behoefte is biologisch bepaald

Hartgedragen seks is niet vanzelfsprekend

De zevende hemel ervaren

Intieme verbinding via seks

Kiezen voor normale seks

<span;>