Seksualiteit in je liefdesrelatie

Seksualiteit in je liefdesrelatie

Seksualiteit in je liefdesrelatie

Voor een liefdesrelatie waarin je seksualiteit volledig mee kan doen, is het belangrijk dat je partner een energetische match is. Zodat de seks een vrije uiting is van de Liefde die je bent. Waardoor je levensenergie krachtig kan stromen.

Seksualiteit in je liefdesrelatie

Hoewel er maar een paar personen zijn die een energetische match zijn, zijn ze niet moeilijk te vinden. Het universum ondersteunt je hierin. Je moet hier natuurlijk wel voor openstaan en je lichaam, hart, geest en ziel volgen.

Er zullen trouwens vele andere personen zijn die een match lijken. Echter naarmate je bewustzijn groeit en je gevoeliger wordt, voel je dat ze toch geen energetische match zijn. En dit uit zich vooral door de verschillende seksuele verlangens.

In eerste instantie lijken jullie seksuele verlangens op elkaar. Maar doordat er vaak ook sprake is van onderliggende seksuele trauma’s of emotionele wonden zijn het geen zuivere seksuele verlangens. Maar een onbewust patroon uit angst.

Dit is voelbaar tijdens de seks. Deze seks blokkeert namelijk je levensenergie en levenslust. Want je kunt niet volledig jezelf zijn en uiten tijdens de seks. Je gaat verlangens van jezelf verbergen omdat deze botsten met die van je partner.

De botsende seksuele verlangens zijn niet te verenigen tijdens de seks. Omdat je niet tegen je eigen natuur ingaat. Aangezien dit schadelijk is. En het volgen van je eigen lichaam, hart, geest en ziel vanuit Liefde is helend.

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner. Je verlangens wijzen je de weg. Het is het pad van de Liefde. En je seksualiteit speelt hierin een grote rol. Aangezien je verlangens pas tot leven komen zodra je levensenergie krachtig stroomt.

En je van overleven naar echt leven gaat. Waardoor je verbinding kunt maken met je lichaam, hart, geest en ziel. Want je seksualiteit is de bron van jouw levensenergie. En de poort naar creativiteit, vreugde en de verbinding met jezelf.

Gerelateerde artikelen

Partnerkeuze gaat niet alleen over Liefde

Verliefd door tijdelijk gevoel heel te zijn

Krachtige levensenergie en seksualiteit

Liefde en zielsverlangens

Ongewild seksloos leven met je partner