Jezelf seksueel afsluiten is het leven buitensluiten

Jezelf seksueel afsluiten is het leven buitensluiten

Seksueel afsluiten

Jezelf seksueel afsluiten is jezelf ook afsluiten voor het leven. Aangezien je seksualiteit de verbinding is met het leven zelf. Zowel de levensenergie in jezelf als om een nieuw leven te creëren. Het is jouw kracht om je leven vorm te geven. Onbewust of bewust.

Je seksualiteit is ook de poort naar plezier. Het voelen van je emoties en de basis voor een creatief leven. Ben je niet in verbinding met je seksualiteit, dan ervaar je het leven vaak als iets wat je overkomt, zwaar of als saai. Je neemt vaak niet de verantwoordelijkheid.

Aangezien je de verbinding met de kracht in jezelf mist. Jouw levenskracht. Hiermee kun je namelijk wonderen verrichten. De magie van het leven zie je niet vanuit de overleefstand. Die kun je pas ervaren zodra je er voor openstaat. Wanneer jij vol in het leven staat. En jezelf, anderen en het leven durft te omarmen.

En jouw seksualiteit is hier belangrijk in. Zit jouw levensenergie vast in je 2e chakra, kan deze ook niet optimaal naar de hogere chakra’s stromen. Dit kan gebeuren doordat jij jouw seksualiteit beangstigend vindt. Angst is vaak de (onbewuste) oorzaak.

Jezelf seksueel afsluiten

Waardoor jezelf seksueel afsluiten als de oplossing voelt. Maar jezelf seksueel afsluiten is nooit de oplossing. Je seksualiteit negeren en verwaarlozen geeft je juist problemen. Problemen die verder gaan dan je seksleven. Het heeft invloed op je gehele leven.

Je seksualiteit helen vanuit Liefde is dan nodig. Ofwel je seksualiteit vanuit Liefde omarmen. Zodat je weer kunt genieten van jezelf, anderen en het leven. Waardoor je de magie van het leven kunt ervaren waar jij een belangrijk onderdeel van bent.

Gerelateerde artikelen

Seksueel op slot en jezelf weer openen voor seks

Seksuele triggers en open blijven in het moment

Open seksualiteit beleven is een zegen en geen zonde

Gesloten seksualiteit en een identiteitscrisis

Jezelf seksueel heropvoeden en bevrijden