Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Seksueel ontwakingsproces

We krijgen allemaal genoeg kansen om te beginnen met ons seksueel ontwakingsproces. Echter de keuze is aan ons. Pakken we de kans of lopen we ervoor weg? Omdat we het niet goed vinden voelen. Alleen of iets goed of niet goed voelt, is vaak afhankelijk van onze emoties. Maar onze emoties laten ons gewoon weten wat onze seksuele gedachten zijn. Deze zijn hier namelijk een gevolg van.

En onze seksuele gedachten zijn vaak niets meer dan voorbijgaande ego projecties. Deze zijn hierdoor niet waar. We denken alleen dat ze waar zijn en nemen ze voor waar aan. Waardoor we ze ook gaan waarnemen in onze realiteit. Maar ze zitten vol beperkingen en angst. Alleen daarom kan het nooit waar zijn. Omdat alleen Liefde waar is. En Liefde is overvloedig, kent geen regels over hoe iets hoort.

Seksueel ontwakingsproces

Ons hart volgen betekent dan ook niet dat we alleen voor iets kiezen wat aan onze seksuele verwachtingen voldoet, zodat we geen weerstand voelen. Het betekent dat we liefdevolle keuzes maken. Dus niet dat we vanuit angst voor de veilige weg kiezen. Weerstand komt juist op, als het tijd is, om naar ons seksuele zelf te gaan kijken vanuit Liefde zodat ons seksueel ontwakingsproces kan gaan beginnen.

Liefde

Liefde is verbonden met ons innerlijke weten. Dat diepe gevoel van binnen, dat tegen alle logische gedachten ingaat. Dit gevoel staat los van onze emoties. En voelt daarom ook anders. Het is een krachtig en stevig gevoel. Wat blijheid of verdriet ver overstijgt. Omdat deze afhankelijk zijn van onze onware gedachten. Liefde niet.

We kunnen deze Liefde natuurlijk onderdrukken en kiezen dan liever onbewust voor angst. Met alle gevolgen van dien. Namelijk een onbevredigend of onvervuld seksleven omdat we de Liefde negeren. We sluiten ons af van de Liefde, waardoor we geen Liefde in onszelf en voor onszelf ervaren. En dit buiten onszelf gaan zoeken ofwel dit najagen bij een ander.

Seksuele voldoening

Het seksueel ontwakingsproces is juist bedoeld om naar binnen te keren. De seksuele verbinding met onszelf te herstellen. Omdat we voelen dat het ook anders kan. We zijn eraan toe om onze beperkende gedachten over seks los te laten. En de seksuele vrijheid te ervaren. Zoals het oorspronkelijk bedoeld is vanuit Liefde, met voldoening als natuurlijk gevolg.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Bekkengebied openen en emoties loslaten

Seksuele eigenwaarde vergroten is een krachtige basis

Seksuele verleden is eigenlijk niet belangrijk

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid