Seksuele eisen stellen aan je partner werkt niet

Seksuele eisen stellen aan je partner werkt niet

Seksuele eisen

Seksuele eisen stellen komt voort uit de angst voor tekort. Zodra je afhankelijk bent van je partner ervaar je een tekort. Omdat hij of zij de leegte in jou niet kan opvullen, omdat dit tekort een illusie is. Alles ontstaat namelijk van binnenuit. Wat jij uitstraalt zal je terugzien in je leven. De ander kan dit alleen terug spiegelen als die dit ook in zichzelf ervaart. De ander is niet de bron van jouw overvloed. Dat ben jij zelf.

Seksuele eisen

Om je seksleven te verbeteren is het nodig om andere keuzes te maken. Geen genoegen meer te nemen met wat niet bij je past. Het leven is overvloedig. Je hebt al alles wat je nodig hebt. Het zit namelijk in jou. Door hier verbinding mee te maken, ofwel met de Liefde in jezelf, ga je deze overvloed ook echt ervaren. En daarom hoef je ook geen seksuele eisen te stellen aan je partner.

Je partner hoeft alleen maar een energetische match te zijn. Dit is een match op basis van de ziel. En dan ontvouwt alles zich als vanzelf. Precies zoals het bedoeld is. Je voelt je partner een match is. Tenzij je niet in verbinding bent met je eigen levensenergie. En je kiest vanuit je ego waardoor je een tekort in je seksleven ervaart.

Wat je ziet of ervaart is niet goed of fout. Alles is een match met jou of niet. En daar gaat het om. Zodat je keuzes kunt maken die jou weerspiegelen. Wie je werkelijk bent. Je unieke ware zelf, je ziel. Je laat jezelf zien aan het universum door bewuste keuzes te maken. Deze keuzes bepalen je pad en wat er op je pad komt. Nieuwe deuren gaan open en anderen gaan dicht.

Keuzes vanuit je ego leveren een seksleven op waarbij je tekort ervaart. Je wil dat je partner is zoals jij nodig hebt, waardoor je juist niet gaat ervaren wat je eigenlijk wil. En keuzes vanuit je ziel leveren een seksleven op waarbij je overvloed ervaart. Je wil dat je partner is zoals hij of zij is, waardoor je partner vrij is om zichzelf te zijn. En jouw Liefde kan spiegelen op zijn of haar eigen manier.

Wanneer je partner een match is en er sprake is van Liefde zal de seks hierdoor intiem en verbindend zijn. Dit kan niet anders. Zelfs als je je partner eigenlijk niet eens kent. Want je hoeft elkaar niet te kennen. Zolang jij jezelf kent of eigenlijk voelt vanuit je ziel waarvoor je wil kiezen, dan is het al mooi op zich. Kies je in een bepaald moment 100% voor je partner dan is dat voelbaar.

De energie die je uitstraalt is wat het belangrijkste is en de basis voor de verbinding tussen elkaar. Je staat dan volledig seksueel open voor de ander. Je wordt grenzeloos. Geen seksuele eisen meer. Want er is geen angst om iets te kort te komen, waardoor je automatisch overvloed ervaart. Niets houdt je meer tegen om jezelf te zijn en te voelen. De ander te ervaren als spiegel van jezelf.

Gerelateerde artikelen

Foute seks is een oordeel van het ego

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seks vanuit Liefde is niet gebonden aan een relatie

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match