Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match

Sekspartner

Je kunt een sekspartner kiezen op basis van je ego of je ziel. Je ego kiest vanuit het tekort in jezelf en je ziel kiest vanuit de overvloed in jezelf. Wanneer je voor een sekspartner kiest vanuit een tekort in jezelf, is er vaak geen sprake van een seksuele match of een energetische match. Die partner is er dan om voor afleiding te zorgen. Afleiding van je innerlijke leegte.

Tuurlijk kan deze seks lekker zijn het bevredigd tenslotte even je eigen behoeften. Het is ontspannend omdat je je even nergens zorgen over hoeft te maken. Maar is dit de seks die je echt wil? Zou je voor middelmatige seks kiezen als ultiem samensmeltende seks ook een keuze was? Gelukkig is de keuze voor deze seks een keuze die je gewoon kunt maken.

Maar je moet de keuze wel maken en bereid zijn om te doen wat ervoor nodig is. Want elke keuze die je maakt heeft gevolgen. Kies je voor geweldige seks dan moet je nee zeggen tegen middelmatige seks. En vaak moet je dan iemand teleurstellen. Of wordt je op een andere manier met jezelf geconfronteerd. Dit is vaak lastig. Omdat je overtuigingen en pijnen naar boven komen.

Dit is allemaal nodig om jezelf te kunnen helen. Zodat je vanuit de overvloed in jezelf seks kunt hebben. Dus vanuit Liefde en vrijheid in plaats van behoeftigheid en afhankelijkheid. Deze transformatie van angst naar Liefde zorgt voor een hele nieuwe beleving van seks. Het gaat om jezelf zijn, jezelf uiten en vooral hierin vrij kunnen zijn zonder angsten, oordelen en verwachtingen.

Sekspartner kiezen

Zodra de Liefde in jezelf stroomt kun je kiezen voor een sekspartner die ook een energetische en dus een seksuele match is. Je vindt elkaar lekker of aantrekkelijk op basis van uitstraling en lichaamshouding. Niet over de lichaamsvorm. Er is sprake van dezelfde mate van zelfverzekerdheid. Daarnaast vindt je elkaar liefdevol, dit gaat over de eerlijkheid en openheid tussen elkaar. Niet over de inhoud.

Er is ook sprake van dezelfde mate van emotionele stabiliteit en positiviteit. Waardoor je elkaar mooi vindt. In de zin van de manier waarop je beiden naar het leven kijkt en in het leven staat. Niet wat er bereikt is. En als laatste is er sprake van dezelfde behoefte aan vrijheid. Je vindt elkaar slim vanwege de bewuste keuzes en het volgen van de eigen weg. Niet over de behaalde diploma’s. Het is puur op basis van de energie van de ander. En staat dus los van je ego.

Gerelateerde artikelen

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksueel liefdesspel begint zonder partner