Seksuele gedrag van je partner

Seksuele gedrag van je partner

Seksuele gedrag van je partner

Het seksuele gedrag van je partner is niet altijd wat het lijkt. Echter door te voelen kun je dit gedrag gaan doorzien. En kun je erachter komen of het getoonde gedrag zuiver is of een act. Zodat je weet of je wel of geen seksuele match bent.

Seksuele gedrag van je partner

Wanneer je je alleen richt op het seksuele gedrag van je partner, kun je de onderliggende intentie niet voelen. Terwijl seks vooral over het voelen gaat. Het voelen van je lichaam. Als ook de Liefde, intimiteit en verbinding tussen elkaar.

Het gedrag kan misleidend zijn. Want je ziet onbewust namelijk wat je wilt zien van je partner en niet wat er onder dit gedrag verborgen zit. Het kan zijn dat je partner de angst verbergt met gedrag wat jij graag ziet.

Echter dit seksuele gedrag past misschien wel niet bij je partner. En dit gedrag laat jou niet zien wat er werkelijk gevoeld wordt door je partner. Uit angst voor het eigen gevoel waardoor er geen zuiver seksueel gedrag te zien is.

Want echtheid gaat over trouw zijn aan jezelf door wat je voelt niet te verbergen. Omdat seks over verbinding en gevoel gaat, is het seksuele gedrag van je partner niet onbelangrijk. Het is zelfs de basis voor de seks met elkaar.

Wanneer je partner iets van zichzelf probeert te verbergen tijdens de seks, dit kan zowel over angst als Liefde gaan, blokkeert dit de flow. De levensenergie stagneert. Waardoor de seks leeg en oppervlakkig voelt.

Je partner houdt namelijk afstand. Terwijl seks de ultieme manier is om samen te smelten. De verbinding en intimiteit te ervaren tussen elkaar. Als ook de Liefde. Wanneer je open en eerlijk naar elkaar durft te zijn.

Maar kun je dit seksuele gedrag van je partner wel aan? De angsten, oordelen en verwachtingen die er zijn. Maar ook de Liefde, verlangens en passie. Zodat je partner dit niet meer hoeft te verbergen voor jou en zichzelf kan zijn.

Gerelateerde artikelen

Seksueel volwassen gedrag

Grootsheid seksualiteit ervaren

Onbewuste bewust maken

Onderdrukte seksualiteit en schadelijk gedrag

Emotioneel onbereikbare partner