Seksuele interactie is meer dan voorspel en seks

Seksuele interactie is meer dan voorspel en seks

Seksuele interactie

Seksuele interactie is meer dan het voorspel en de seks samen. Het stopt eigenlijk nooit. Doordat je de seksuele verbinding tussen elkaar actief houdt. Waardoor je niet elke keer vanaf het nulpunt hoeft te beginnen. Maar dat je de seksuele verbinding open en warm houdt. Dus niet specifiek als doel om gelijk seks te hebben.

Het doel is om de seksuele verbinding met elkaar niet te verliezen. Hierdoor wordt het ook makkelijker om eventueel wel over te gaan op het voorspel. Zodat het voorspel niet geforceerd wordt vanwege frustratie. Maar vanuit pure Liefde ontstaat. En hiervoor is tussendoor seksuele interactie nodig.

Seksuele interactie

Denk hierbij aan opwarmende, spannende en sexy berichtjes sturen naar je partner. Of bij het langslopen seksueel getinte aanrakingen, woorden of blikken. Het gaat hier nogmaals niet om voorspel met als doel seks of een orgame te krijgen. Het gaat dus om de seksuele verbinding tussen elkaar open en zuiver te houden.

De seksuele interactie is hierdoor niet opdringerig. Zodat het goed voelt en makkelijk te ontvangen is. Vanuit openheid. De interactie ontstaat vanuit een liefdevolle intentie. Waardoor er seksuele veiligheid, tevredenheid, levendigheid en ontspannenheid ontstaat. Hierdoor kan er ook positief en liefdevol op gereageerd worden.

Want het is een speelse manier van contact maken. Zodra er wel tot voorspel over wordt gegaan, is het voorspel niet meer zo beladen. Het ontstaat dan op een natuurlijke manier. Dit voorspel is dan voor beide gewenst. Het komt voort uit beider verlangens. Dus zonder behoeftigheid. Waardoor de seksuele Liefde kan stromen.

En je samen vanuit overgave en vertrouwen elkaars lichaam kunt ont-dekken. Waarbij je verlangens vanuit je ziel de weg wijzen. En je vanuit Liefde in verbinding met jezelf en je partner blijft. Voor een intiem en verbindend samenzijn voorbij je ego. Waarin je vrij bent om jezelf te zijn en uiten op je eigen manier.

Gerelateerde artikelen

Seksueel voorspel is vaak doelgericht en beladen

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Spirituele seks is verslavend in positieve zin

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seksuele relatie met partner is veelzeggend