Seksuele onbereikbaarheid ervaren

Seksuele onbereikbaarheid ervaren

Seksuele onbereikbaarheid

Wanneer jij, je partner of jullie allebei seksueel onbereikbaar zijn gaat dit om het onvermogen om echt verbinding te maken. Want seksuele onbereikbaarheid komt door een gebrek aan Liefde. Of omdat er geen match is. Waardoor er geen seksuele aantrekkingskracht is.

En de intimiteit vooral emotioneel of mentaal van aard is. Het gemis aan de fysieke intimiteit zorgt ervoor dat er een disbalans is. Wat opgevuld moet worden via het emotionele of mentale. Echter dit brengt nooit de intimiteit waarnaar verlangt wordt.

Omdat de emotionele als mentale voeding de niet aanwezige lichamelijke verbinding nooit kan compenseren. Je lichaam heeft ook aandacht en Liefde nodig. Natuurlijk in eerste instantie van jezelf. Zodat je je eigen lichaam vanuit Liefde met het lichaam van je partner kunt verbinden.

Dit is geen overbodige luxe of een extraatje. Het is net zo essentieel als de emotionele als mentale verbinding tussen elkaar. Of de spirituele. Want wanneer je één verbinding gaat negeren ontstaat er een afscheiding die ook voelbaar is in de andere gebieden.

Seksuele onbereikbaarheid

Deze afgescheidenheid heeft invloed op je gehele relatie. Want wanneer je geen lichamelijke verbinding met elkaar kunt hebben, blijf je dit toch voelen. Of je moet nog meer jezelf gaan afsluiten om dit gevoel ook niet meer te voelen.

Wat weer tot gevolg heeft dat er nog meer afgescheidenheid in jezelf als tussen elkaar ontstaat. Terwijl juist elke verbinding de Liefde kan uitdrukken en laten stromen. En dat is alles wat werkelijk belangrijk is. Vanuit een open lichaam, hart en geest.

Gerelateerde artikelen

Seksuele afgescheidenheid veroorzaakt een tweestrijd in jezelf

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Geen geweldig seksleven ervaren

Voordelen van liefdevolle seks

Mannelijke seksualiteit ontvangen