Seksuele verbinding herstellen met je partner is niet altijd mogelijk

Seksuele verbinding herstellen met je partner is niet altijd mogelijk

Seksuele verbinding herstellen

De seksuele verbinding herstellen met je partner is alleen mogelijk wanneer er sprake is van Liefde en seksuele aantrekkingskracht. Dit zijn de voorwaarden om de seksuele verbinding te kunnen herstellen. Zolang er geen Liefde is kun je niets helen.

En als er geen aantrekkingskracht is, pas je seksueel gezien niet bij elkaar. Er valt dan niets te herstellen omdat er al geen echte verbinding was. Je hebt namelijk seksueel gezien verschillende verlangens.

Maar heb je dit (door verliefdheid) onbewust of bewust genegeerd. De seksuele aantrekkingskracht mist gewoon. En dit kun je niet veranderen. Het is er of het is er niet. Ga je wel een seksuele verbinding met elkaar aan dan levert dit strijd op in jezelf.

Omdat je dan jezelf moet aanpassen aan de ander. Je kunt dan niet volledig seksueel jezelf zijn en uiten. De seks met elkaar zal dan oppervlakkig blijven waardoor je niet de kans krijgt om jezelf ten diepste te ervaren via je partner.

Seksuele verbinding herstellen

Jezelf kunnen zijn en uiten is zo belangrijk, omdat je anders jezelf negeert en blokkeert. Elke keer wanneer jij jezelf aanpast vanwege een ander straal jij minder de Liefde uit die je bent. Daarom is de seksuele verbinding herstellen met jezelf is altijd de eerste stap.

Naar het herstellen van de verbinding met je partner. Zodat je je eigen angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen los kunt laten. En je vanuit Liefde de verbinding kunt herstellen. Dus niet vanuit je ego omdat je iets van je partner wilt.

Daarmee kun je niet de seksuele verbinding herstellen. Want de intentie is dan niet liefdevol. En jij of je partner voelt dat. Het is nep. Jij of je partner kan zich dan gebruikt voelen en zich hierdoor nog meer afsluiten.

En het gaat juist om jezelf te openen voor de ander. Je ware ik te laten zien. Zodat jij je niet meer hoeft in te houden. Seksueel gezien. Omdat dit de bron is van jouw levensenergie. Waardoor je voluit kan leven.

Je stapt hierdoor uit de overleefstand. En gaat echt leven vanuit plezier en genot. Je volgt je verlangens. Ook al is er een kans op afwijzing. Een afwijzing is namelijk helemaal niet persoonlijk.

Al voelt dit vaak wel zo. Een seksuele afwijzing betekent simpel dat er geen seksuele match is of dat je partner zich seksueel niet durft of kan openen. Hier hoef je geen verhaal omheen te maken met een schuldige of een slachtoffer.

Dus is de seksuele verbinding niet te herstellen met je partner dan is het tijd om je partner seksueel los te laten vanuit Liefde. Je kunt niet iets forceren omdat je het graag wilt. Iedereen loopt een eigen pad. Soms heb je je partner gekozen vanuit angst.

En heeft de seksuele ontmoeting je iets te leren over jezelf. Soms ben je bestemd om een lange tijd seksueel samen te zijn. En soms ook niet. Dit staat helemaal los van hoe je denkt dat het hoort. Er is geen waardeoordeel over wat goed of fout is.

Alle gevoelens van falen, teleurstelling en gekwetst zijn komen vanuit je ego. Je ziel trekt zich hier niets van aan. Je ziel wil Liefde zijn en uitstralen door een leven te leiden wat past. Ook seksueel gezien. Ongeacht je ego verhaal.

Want je kunt alleen een seksleven creëren wat bij je past vanuit je hart. En hiervoor is het nodig om je niet meer te laten leiden door angst. Zodat je echt kunt gaan kiezen voor wat je wilt. Vanuit pure Liefde.

Gerelateerde artikelen

Geen seksuele aantrekkingskracht tussen jou en je partner

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Mind-blowing seks vergt moed om open en eerlijk te kunnen zijn

Geen seksuele intimiteit dooft het vuur en de passie in je relatie