Slow seks of een vluggertje

Slow seks of een vluggertje

Slow seks

Natuurlijk kun je een voorkeur hebben voor slow seks of een vluggertje. Of juist graag willen afwisselen. Maar waar je uiteindelijk ook voor kiest, kies eerst voor een verbinding vanuit Liefde. Dan maakt de daadwerkelijke duur niet meer echt uit. Je vast blijven houden aan een bepaalde tijd omdat je dit koppelt aan Liefde of geen Liefde, is beperkend.

Slow seks of een vluggertje

Liefde kun je alleen maar voelen in het moment zelf. Dit is niet te voelen of te bepalen door de tijd van de seks. Slow seks kan vanuit Liefde ontstaan, maar zo kan een vluggertje dat ook. Een vluggertje hoeft niet minder liefdevol te zijn. Seks vanuit Liefde is seks vanuit Liefde. Of dit nu 10 minuten of 3 uur is.

Zonder de juiste intentie bevat de tijd en aandacht die je aan elkaar besteedt ook geen Liefde. Het gaat bij slow seks om te onthaasten door uit je hoofd te komen en in je lichaam af te dalen. Het kan zijn dat het tijd kost om in deze staat van zijn te komen. Maar dat hoeft dus niet. Omdat deze staat van zijn ofwel Liefde van binnenuit ontstaat.

En hierdoor ben je niet afhankelijk van de tijd of je partner. Je partner hoeft niet eerst zijn of haar Liefde te bewijzen door jou op de juiste manier aan te raken of de juiste woorden te zeggen. Want jij bent en ervaart de Liefde al in jezelf. Deze Liefde opent je helemaal. Ook je lichaam. Zodat je kunt genieten van elke aanraking.

Het maakt alleen uit of je partner een liefdevolle intentie heeft. Ofwel ook in verbinding is met Liefde. De Liefde die hij of zij is. Zodat je liefdevolle seks kunt hebben. Als dat is wat je verlangt natuurlijk. Waardoor je beiden volledig jezelf kunt zijn en uiten. Er van uitgaande dat je ook een seksuele match bent.

Waardoor je elk moment seks kunt hebben met elkaar zodra je er open voor staat. Dus wanneer je in je natuurlijke staat van Liefde bent. Dit openstaan vanuit Liefde zorgt voor de mooiste momenten samen. Omdat je opgaat in het huidige moment. Zonder jezelf in te houden omdat je zo intens geniet van jezelf en van je partner.

Gerelateerde artikelen

Mindful seks gaat over wat er nu wil ontstaan vanuit Liefde

Mind-blowing seks vergt moed om open en eerlijk te kunnen zijn

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Baarmoeder, vaginawand en seksuele trauma’s

Liefdevolle seks is een keuze