Spirituele seks is verslavend in positieve zin

Spirituele seks is verslavend in positieve zin

Spirituele seks

Spirituele seks is seks waarin het bewust zijn van jezelf een grote rol speelt. Zodat je een diepere verbinding met jezelf of jouw partner kan ervaren. Ik noem spirituele seks ookwel inspirerende seks. En dit is buitengewoon lekkere, plezierige, bewuste en bovenzintuigelijke seks. Maar het is nog meer.

Het is namelijk ook nog eens schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks. Deze seks geeft je alles wat seks je kan bieden. En het maakt niet uit in welke relatievorm de seks is. Of van wat voor seks jij houdt. Denk hierbij aan zacht of hard. Rustig of wild. Hetzelfde standje of juist veel verschillende. Seks van 10 minuten of 90 minuten.

Inspirerende seks is seks die bij jou past op dat moment. En hiervoor is het belangrijk om goed naar je eigen lichaam en verlangens te luisteren. De seks is hierdoor altijd perfect. Niet in de zin van dat er altijd een explosief orgasme zal zijn. Al kan dit wel het geval.

Maar dat de seks zonder dat orgasme net zo fantasisch is. Want het gaat niet om het krijgen van een orgasme. Het gaat om het ervaren van de seksuele verbinding met jezelf. Waardoor je ook in staat bent om een zuivere seksuele verbinding met jouw partner te maken.

Spirituele seks

Seks, vanuit een spiritueel perspectief gezien, gaat over Liefde. De seksuele Liefde laten stromen. De ziel heeft een net zo belangrijke rol als het lichaam. Door je ziel te volgen, open jij jouw hart. Je hebt seks vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Er is geen andere reden nodig om jouw seksuele verlangens te uiten. Het mooiste is natuurlijk seks met iemand die seksueel bij jouw past.

En hiervoor is aantrekkingskracht tussen elkaar nodig. Zielsaantrekkingskracht. Deze aantrekkingskracht is gebaseerd op elkaars energie. De vibratie van de energie om preciezer te zijn. Dezelfde vibratie zorgt namelijk voor de aantrekkingskracht. Zowel spiritueel, maar ook mentaal, emotioneel en fysiek. Zodat je ook ongeveer dezelfde seksblauwdruk hebt.

Bewust zijn

Door bewust te zijn, kun je keuzes maken. Keuzes die bij jou passen. Want door bewust te zijn, leer jij jezelf kennen. Je bent namelijk niet jouw gedachten, emoties of fysieke sensaties. Door jezelf hiermee te identificeren, maak je de verbinding met je ware zelf onzuiver. En hierdoor kan de Liefde of levensenergie niet optimaal stromen. Met alle gezondheidsgevolgen van dien.

Dus door bewust te zijn van jezelf en jouw verlangens, kun je een inspirerend seksleven ervaren. Waardoor je altijd zin in seks kan hebben. Je hebt namelijk geen angsten, oordelen, verwachtingen of spanningen die de seks in de weg staan. Zodat spirituele seks ofwel inspirerende seks verslavend is. Je wilt er meer van en denkt er vaak met plezier aan terug.

Gerelateerde artikelen

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele vrijheid in jezelf ervaren

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren