Vlinders in je buik

Vlinders in je buik

Vlinders in je buik

Wanneer de vlinders in je buik ontstaan doordat je levensenergie ofwel je seksuele energie vrij kan stromen vanuit je bekken, voel je je verliefd op het leven.

Want het is de basis voor de verbinding met het leven zelf. Dit zijn niet de vlinders in je buik die ontstaan door ego Liefde te projecteren op een bepaald persoon.

Het staat zelfs los van iets buiten jezelf. De vlinders in je buik zijn een teken van de onvoorwaardelijke Liefde die ontwaakt is. Waardoor je het leven volledig liefhebt.

En alle mensen om je heen. Ongeacht wie die persoon is en wat die persoon gedaan heeft. Omdat je voorbij je ego kan kijken. Zodat je de eenheid ziet en ervaart.

Je seksuele energie gaat namelijk niet alleen over seks. Seks is er een onderdeel van. Want het gaat allereerst over de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf.

Zodat er eenheid in jezelf ontstaat. Waardoor je alles in jezelf gaat accepteren. Ook de menselijke eigenschappen die je het liefst verbergt en als fout ziet.

Door vanuit Liefde jezelf te zien en te ervaren. En je vlinders in je buik voelt. Het is verliefd zijn op jezelf als onderdeel van het leven. Je ziet geen afgescheidenheid meer.

Vlinders in je buik

Jij en de ander zijn één. Hoewel de aardse verschijningsvorm anders is. In de kern is iedereen en alles Liefde. Maar om dit te kunnen ervaren is verbinding nodig.

Verbinding met alle delen in jezelf. Geen afwijzing, maar omarming. Zodat je alle delen in anderen ook kunt omarmen en jouw seksuele energie vrij kan stromen.

Waardoor je deze energie kunt gebruiken om je leven te leiden zoals jij verlangt vanuit Liefde. Jouw ware zelf of ziel. En de Liefde te uiten die je bent.

Dit kan ook via seks. Wanneer je een gezonde verbinding met je eigen seksualiteit hebt, een matchende partner en een zuivere intentie hebt.

De vlinders in je buik blijven fladderen. Niet door een partner, maar door de verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf wat door jou heen stroomt.

Gerelateerde artikelen

Seks met een matchende partner

Oneindige Liefde ervaren

Spirituele essentie van je seksualiteit

Wegvluchten van je seksualiteit

Ware Liefde ontmoeten