Vreemdgaan of met jezelf aan de slag gaan

Vreemdgaan of met jezelf aan de slag gaan

Vreemdgaan

Verbinding daar draait het om in het leven. De verbinding met jezelf, anderen en het Universum of God. Wanneer je een gemis aan verbinding met je partner ervaart, kan vreemdgaan als een oplossing of uitvlucht voelen.

Vreemdgaan

Wanneer je niet weet wie je bent of wat bij jou past doordat je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt, draait je leven om overleven. Routine, vermijding en andere overlevingspatronen zullen je leven domineren.

En ook in je relaties. Maar het meest in je liefdesrelatie. Hoewel elke relatie een spiegel is van de (kwijtgeraakte) verbinding met jezelf, je partner heeft de mogelijkheid om je ongeheelde en pijnlijke wonden te triggeren.

Waardoor vreemdgaan een aantrekkelijke optie kan lijken. In plaats van met jezelf aan de slag gaan om de verbinding met jezelf te herstellen. Want vanuit de overlevingsstand voelt je partner uit de weg gaan als veilig.

Natuurlijk is dit geen oplossing en kost het veel moed om je eigen pijn en gemis onder ogen te komen. Maar hierdoor kun je wel weer in verbinding met jezelf komen en stoppen met liegen als ook andere keuzes maken.

Keuzes die zuiver zijn, bij jou passen en waar je openlijk voor uit durft te komen. Omdat je niet meer afhankelijk en behoeftig bent. Maar vertrouwt op jezelf. Waardoor je je kan openen voor diepe verbinding met anderen.

En echte intimiteit kan ontstaan. Op basis van Liefde, eerlijkheid en openheid. Jezelf niet meer verbergen. Maar juist jezelf laten zien. Ook tijdens de seks. Je verlangens uiten en voelen hoe je partner je (aan)raakt.

Vanuit een open lichaam, hart en geest. Zodat je je ziel kunt volgen. De Liefde die je bent. Waardoor de seks een samensmelting is. Waarbij je vrij bent om te bewegen zoals bij jou past als je kiest voor een matchende partner.

Die ook in staat is om vanuit de heelheid en eenheid in zichzelf verbinding te maken en met jou. En je comfortzone test door niets uit de weg te gaan. Alles open en bloot te leggen. Zodat je meer inzicht in jezelf krijgt.

Als in het leven zelf. Elke unieke ervaring die seks met een matchende partner kan bieden, geeft nog meer diepgang, intensiteit en magie aan je (seks- en liefdes)relatie als aan je leven. 

Gerelateerde artikelen

Seksueel vreemdgaan door een gemis aan…

Grootsheid seksualiteit ervaren

Hart geslacht verbinding

Overgave aan je partner

Intieme verbinding via seks