Vrouwelijke kracht en seksuele energie

Vrouwelijke kracht en seksuele energie

Vrouwelijke kracht en seksuele energie

De angst voor de vrouwelijke kracht en seksuele energie zit vaak diep in jezelf. Vanuit je eigen overtuigingen, maar ook via je voorouderen in je dna. Door de eeuwenlange onderdrukking van de vrouwelijke kracht en energie. En door de verworven machtspositie van de mannelijke kracht en energie op seksueel gebied.

Vrouwelijke kracht en seksuele energie

Waardoor de vrouwelijke kracht en energie vaak met geweld niet meer zichtbaar mocht zijn. De mannelijke kracht en seksuele energie wordt hiervoor misbruikt. Vanuit de angst voor de vrouwelijke kracht en energie. Maar er is geen sprake van schuld, goed of fout.

Wel is het belangrijk om de vrouwelijke kracht en seksuele energie weer zichtbaar te laten worden. Niet vanuit de mannelijke kracht en energie. Maar puur vanuit de vrouwelijke manier. Zodat de mannelijke kracht en seksuele energie niet meer misbruikt hoeft te worden.

En ook vanuit Liefde zichtbaar gaat worden. Zowel in je seksleven als in de rest van je leven. Door de angst voor het vrouwelijke kan het mannelijke zich niet liefdevol uiten tijdens de seks. En andersom. Door de angst voor het mannelijke kan het vrouwelijke niet liefdevol ontvangen tijdens de seks.

Zodra angst de basis is tijdens de seks blijf je vanuit angst handelen zowel door het mannelijke als het vrouwelijke. Alleen Liefde kan deze strijd tussen het mannelijke en vrouwelijke helen. Liefde voor alles wat er is en is geweest. Zodat de seks weer echt liefdevol kan zijn.

Liefde zorgt voor vergeving en aanvaarding. Liefde zorgt voor andere keuzes tijdens de seks. En door de Liefde verdwijnt de angst. De angst voor het mannelijke als het vrouwelijke. Zodra de mannelijke en vrouwelijke kracht en seksuele energie vanuit Liefde zichtbaar wordt in de wereld zal alles veranderen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele intimidatie, een andere kijk erop

Seksueel gedrag transformeren van angst naar Liefde

Seksuele energie vanuit angst heeft invloed op je leven

Seksuele weerbaarheid versterken is noodzaklijk

Seksueel misbruik of verkrachting en vergeving