Bewust kiezen voor je partner

Bewust kiezen voor je partner

Bewust kiezen voor je partner

Elke dag opnieuw bewust kiezen voor je partner vanuit Liefde, vraagt om radicale openheid en eerlijkheid naar jezelf toe. En deze keuze is niet altijd even makkelijk te maken.

Bewust kiezen voor je partner

Dit gaat eigenlijk niet zozeer over je partner. Het gaat namelijk in eerste instantie over jezelf. Over je eigen angsten, oordelen en verwachtingen ten aanzien van je partner.

Alles wat je pijnlijk of vervelend vindt aan je partner zal je relatie beïnvloeden als je hier niets meedoet. Door het te negeren verdwijnt het niet. Wel blokkeer je je eigen gevoelens en Liefde.

De Liefde die je bent. Want je bent niet trouw aan jezelf. En je uit verbinding raakt met jezelf als met je partner. Waardoor je overlevingsmechanisme het overneemt ter bescherming van jezelf.

Terwijl je waarschijnlijk graag de verliefdheid weer wilt ervaren in je relatie zoals in het begin. Of de flow, de spontaniteit, de passie, de vrijheid, de seks of al het andere wat je nu mist in je relatie.

Om steeds weer bewust te kiezen voor je partner vanuit Liefde, is natuurlijk wel bewustzijn en Liefde noodzakelijk. Want je kunt pas bewust kiezen voor je partner wanneer je hart open is.

Zodat je ervoor kiest om van je partner te houden. Ondanks alle eigenschappen en trekjes die je niet leuk vindt. Want Liefde is niet afhankelijk van wat je partner wel of niet doet of zegt.

Het is jouw natuurlijke staat van zijn. En alleen vanuit deze staat van zijn, kun je onvoorwaardelijk van je partner houden. Anders is je keuze gebaseerd op je angsten, oordelen en verwachtingen.

Echter, hiervoor is het belangrijk om je eigen wonden aan te kijken en te helen die je partner aanraakt. Zodat je elke dag in staat bent om bewust te kiezen voor je partner en de Liefde te laten stromen.

Gerelateerde artikelen

Geromantiseerde Liefde

Ego masker van jezelf en je partner doorzien

Liefde is wie je bent los van je ego identificaties

Zielsaantrekkingskracht voelen

Hart openen voor je partner