Herkenning van je ziel en goddelijkheid

Herkenning van je ziel en goddelijkheid

Herkenning

De herkenning van je ziel ontstaat wanneer je hart geraakt wordt door iemand. Deze geraaktheid (tijdens de seks) is een herinnering aan het Goddelijke. De goddelijkheid van jezelf, je partner en de Liefde.

Herkenning

Je bent dan in je natuurlijke staat van zijn. Er zijn geen angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Het is de belichaming van wie je bent. Deze herkenning voel je in elke vezel van je lichaam.

De energie stroomt krachtig door je heen. En voedt jouw lichaam, hart, geest en ziel. Waardoor het leven zelf voelbaar is via jouw fysieke sensaties, emoties en innerlijke gevoel. Om je te laten leiden door Liefde.

Want het huidige moment is alles wat er is. Vanuit de volledige aanwezigheid en pure aandacht voor wat is is er geen gevecht, maar overgave. Overgave aan de Goddelijke Liefde in jezelf en om je heen.

Geen schaamtegevoelens of schuldgevoelens, maar pure vrijheid. Jouw lichaam is perfect zoals het is. De bewegingen en de geluiden die je maakt. Evenals hoe je lichaam reageert op je partner.

De aanrakingen, het oogcontact en de woorden vallen allemaal samen in een magische ontmoeting. Waardoor de verbinding intiem en diepgaand is. En de openheid naar elkaar toe is bevrijdend.

Jouw ego met alle beperkingen is afwezig en je gaat op in het moment. Het gebrek aan ego bevestiging kan afstandelijk voelen. Maar niets is minder waar voor je ziel. Je voelt alleen maar de Liefde.

Geen blokkades die je afleiden. Maar een samensmelting van jouw lichaam, hart, geest en ziel. Waardoor jouw lichaam, hart, geest en de ziel de Liefde tot uiting brengen.

Alles mag en kan meedoen. Je hoeft niets te verbergen. Je voelt je ontspannen, levendig, tevreden en veilig. Dit is de basis voor geweldige seks. Wat mogelijk is wanneer je partner de perfecte match is.

Wat in eerste instantie puur energetisch is. En vooral niet gericht op het ego. Maar om elkaar juist te bevrijden van het ego. Omdat de aantrekkingskracht zo groot is, dat je er niet omheen kunt.

Goddelijkheid

De herinnering aan het Goddelijke is zo sterk met het bijbehorende verlangen om weer puur te zijn. De Liefde te zijn. En alles wat dit blokkeert los te laten. Door dit verlangen te voelen en te volgen, kom je thuis.

Thuis bij jezelf in de Liefde. Met als gevolg een liefdevolle verbinding met jezelf, je partner en het leven zelf. Het wegvallen van jouw ego zorgt voor de eenheid in jezelf en met alles. Dit voelt magisch.

Tranen van ontroering en geraaktheid. Net of je niet meer iets bent en tegelijk juist alles bent. Geen identiteit meer. Maar een openbreken van jezelf. Jouw ziel straalt de Goddelijke Liefde uit.

Niets moet en alles mag. Wat een vrijheid om jezelf te herkennen in de Goddelijke Liefde. Je vrij te bewegen en thuis te komen. Door de innerlijke rust en vrede in jezelf en om je heen te ervaren.

Gerelateerde artikelen

Geef je over aan je ziel in plaats van aan je ego

Seksuele voorkeuren zijn wegwijzers van je ziel

Zeurende en klagende vrouw heeft seks “nodig”

Perfecte minnaar of minnares willen zijn

Heilige seksualiteit en de goddelijke heelheid