Leven vanuit Liefde

Leven vanuit Liefde

Leven vanuit Liefde

Vanuit Liefde leven gaat niet om krijgen. Terwijl openstaan om te ontvangen net zo belangrijk is. Want je kunt tevens om alles vragen aan het Universum. Maar de manier waarop het Universum je dit geeft is niet aan jou.

Zodra je iets van een bepaald persoon wilt krijgen, het maakt niet uit wat dit is, sta je niet meer open voor wat het Universum jou te bieden heeft. En de persoon in kwestie voelt zich niet vrij meer.

De persoon mag altijd zelf kiezen hoe, wat, wanneer en of die jou iets wil geven. Maar alleen als het volledig vrijwillig gegeven wordt en zonder iets terug te verwachten kan de Liefde stromen.

Door je niet vast te klampen aan een bepaald persoon en allemaal verwachtingen op diegene te projecteren kun je de ander volledig vrijlaten. Je toont dan respect en accepteert de keuzes van de ander.

Zelfs als het niet is wat jij graag gewilt of nodig had. Er zijn geen regels in de Liefde die tonen wat je wel en niet moet doen. Liefde is een energie en voelbaar zodra iemand vanuit Liefde leeft.

Maar alleen als jij hiervoor openstaat. Ofwel niets van de ander nodig hebt. Liefde trekt Liefde aan. En angst trekt angst aan. Wanneer je vanuit angst leeft dan heb je continu bevestiging over jezelf nodig.

Leven vanuit Liefde

Iemand die vanuit Liefde leeft is hier helemaal niet mee bezig. En zal de Liefde op de eigen manier laten stromen. Waardoor de bevestigingen voor het ego niet zichtbaar en voelbaar zijn.

Voor beiden zal de verbinding een andere intentie hebben. Vanuit Liefde en vrijheid. Of vanuit angst en bevestiging. Door bewust te worden van jezelf en je intentie kun je gaan kiezen.

Gerelateerde artikelen

Bewust worden van Liefde en angst

Gevoel volgen vanuit je hart

Zekerheid ervaren in de onzekerheid

Ultieme samensmelting

Seksuele comfortzone en veiligheid ervaren