Sekstips werken alleen als deze resoneren met je hart

Sekstips werken alleen als deze resoneren met je hart

Sekstips

Sekstips zijn altijd op een bepaalt resultaat gericht. Zoals meer genot, meer plezier of meer verbinding met je partner. Maar dienen alleen als inspiratie. Toch is fijn om een leidraad te hebben als je niet meer weet wat je moet doen of je seksleven te veranderen. Hier is natuurlijk niets mis mee.

Sekstips

Echter wanneer de sekstips puur gericht zijn op uiterlijke veranderingen zal er geen (blijvende) verandering optreden. Het is dan hooguit een quick fix. Maar de dieperliggende oorzaak van het gebrek aan genot, plezier of verbinding is hiermee niet verholpen. Hiervoor is een verandering van binnenuit voor nodig.

Elke verandering die echt diep vanuit je hart komt zal zichtbaar worden in je leven. En sekstips gericht op deze innerlijke verandering kunnen dan ook helpen je seksleven te veranderen. Hiervoor moet dit wel resoneren met je hart. Want wanneer dit niet het geval is, is het niet geschikt voor je.

Je hart laat je namelijk altijd weten of iets wel of niet voor je is. Je hart wijst je de weg. Altijd. Je hoeft alleen maar te luisteren ofwel te voelen. Zodat je weer welke resonerende sekstips je kunt gaan toepassen in je leven. En je de bijbehorende veranderingen in je seksleven kunt gaan ervaren.

Maar om te kunnen voelen welke sekstip resoneert, is het noodzakelijk om in verbinding met jezelf te zijn. Zodat je een open hart hebt. Want als je hart gesloten is kun je niet goed voelen wat het beste is voor jou. De verbinding met jezelf herstellen is dan ook altijd de eerste stap naar verandering.

Door het herstellen van de verbinding met jezelf ga je al innerlijke veranderingen ervaren. Want je gaat andere keuzes maken dan je eerst deed. Om vervolgens je eigen pad te gaan lopen vanuit je hart. En dit pad brengt je in eerste instantie misschien niet gelijk wat je wilt, maar wel precies wat je nodig hebt. Waardoor je het uiteindelijk toch gaat ervaren.

Gerelateerde artikelen

Seksueel samenzijn draait om tijd, aandacht en intentie

Seksuele uitdagingen zijn er om aan te gaan

Seksstijl: een ego masker of een expressie van je ware zelf

Seksuele keuzes bepalen je seksleven in positieve of negatieve zin

Seksuele inspiratie ontvang je zodra je Liefde toelaat