Seksuele toenadering zoeken vanuit Liefde

Seksuele toenadering zoeken vanuit Liefde

Seksuele toenadering

Wanneer je seksuele toenadering vanuit Liefde wilt zoeken zorg er dan eerst voor dat je niet behoeftig bent. En dat je een liefsevolle  verbinding hebt met je eigen lichaam en seksualiteit. Waardoor je niet afhankelijk van je partner bent. 

Zie elke seksuele toenadering als een uitnodiging aan je partner. Waardoor hij of zij altijd vrij is om nee te zeggen. Dit kan als een afwijzing voelen, maar niet als je hart open is en vol Liefde. De nee van je partner hoeft geen nee tegen jezelf te zijn.

Seksuele toenadering zoeken

Door geen seksuele toenadering te zoeken uit angst voor afwijzing terwijl je dit wel wilt neem je ongewenst afstand van je partner. En als je partner om dezelfde reden niet durft, laat je een kans voorbijgaan om intiem met elkaar te zijn.

Aangezien seks niet oppervlakkig is. Maar een manier om de Liefde te delen waarin alles van jezelf mee kan doen. Niet alleen je lichaam. Het is een intimiteit die alleen via seks mogelijk is, wanneer dit vanuit Liefde is. Waarbij er echte verbinding tussen elkaar is.

Seksuele toenadering zoeken is een belangrijk onderdeel voor de seks. Je wilt zeker weten of je partner ook seks met jou wil. En niet omdat jij het nodig hebt. Maar om samen te zijn. Pure aanweigheid en aandacht voor elkaar. Zodat diepe intimiteit ontstaat.

En je allebei plezier hebt en geniet tijdens de seks. Open en eerlijk bent over je verlangens en je helemaal kunt laten gaan. Omdat je je ontspannen en veilig voelt. Er is vertrouwen en overgave. Zelfs je geilheid mag er zijn. Zonder schaamte- en schuldgevoelens.

Met de ultieme samensmelting van het spirituele, mentale, emotionele als het fysieke lichaam als gevolg. Waardoor de Liefde optimaal kan stromen tussen elkaar vanuit de eenheid en heelheid in jezelf. Voor een magische en onvergetelijke ervaring.

Gerelateerde artikelen

Seksueel initiatief nemen en de angst voor afwijzing

Geen seks willen vanuit Liefde

Zekerheid ervaren in de onzekerheid

Hartgedragen seks is niet vanzelfsprekend

Geheelde seksualiteit is liefdevol