Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Seksuele verbinding

Een seksuele verbinding met jezelf vanuit Liefde is onmisbaar als je geweldige seks wilt ervaren. Een partner is hiervoor niet nodig. Omdat dit gaat over het seksueel ontwaken van jezelf. Waardoor je de verbinding met jouw seksualiteit gaat omarmen en helen vanuit Liefde.

Zodat je vanuit Liefde gaat kiezen en niet meer vanuit angst. Je seksualiteit is belangrijk omdat dit de bron is van jouw levensenergie. Waardoor deze krachtig gaat stromen en energetische blokkades verdwijnen. Wat niet alleen invloed heeft op je seksleven. Maar ook op al het andere in je leven.

Seksualiteit

Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van het menszijn. Omdat ieder mens een seksueel wezen is. Zonder seksualiteit zou je namelijk niet bestaan. Je seksualiteit is meer dan het hebben van seks. Het is de verbinding met het leven zelf, anderen en jezelf. Hierdoor is het ook de poort naar vreugde.

Omdat je seksualiteit via je tweede chakra in verbinding staat met je emoties, verlangens en creativiteit. Vreugde ontstaat wanneer je van overleven naar echt leven gaat. En dit is mogelijk dankzij het omarmen van je seksualiteit. Maar meestal is het accepteren van je eigen seksualiteit niet zo makkelijk.

Waardoor je geen geweldige, intieme en verbindende seks ervaart. Soms heb je zelfs geen enkele of maar een paar positieve ervaringen gehad. Indien je wel positieve ervaringen hebt, is de kans toch groot dat je geen zuivere verbinding met je seksualiteit hebt.

Omdat Liefde niet de basis is, maar angst. Wanneer je niet kunt genieten van jezelf, zul je ook niet van iets of iemand anders kunnen genieten. De wereld zoals jij het ervaart is altijd een afspiegeling van jezelf, de verbinding die je met jezelf hebt. En de verbinding met je eigen seksualiteit.

Seksuele verbinding

Een onzuivere verbinding ofwel vanuit angst veroorzaakt altijd een seksuele disbalans. En hierdoor ontstaan (onbewust) seksuele blokkades. Waardoor de seksuele energie niet kan stromen. En je geen intieme en verbindinde seks zal ervaren. Want je houdt jezelf in en kiest niet voor wat bij je past.

Alleen vanuit Liefde kun je een zuivere seksuele verbinding gaan creëren. Eerst met jezelf en dan pas met een ander. Deze Liefde dient wel onvoorwaardelijk te zijn. De onvoorwaardelijkheid zorgt er voor dat er onder andere geen angsten, oordelen of verwachtingen zijn.

En geen spanningen die de seksuele verbinding onzuiver maken. Want dankzij de Liefde ga je een diepe seksuele verbinding met jezelf ervaren. Deze verbinding is niet alleen op het fysieke vlak voelbaar. Maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel. Omdat je seksualiteit hier nooit los van staat.

Waardoor je tijdens de seks jezelf kunt zijn en uiten. Je kiest voor een partner die dezelfde verlangens heeft. Zodat dit mogelijk is. En je de Liefde die je bent laat stromen tussen elkaar. Aangezien dit de basis is van geweldige seks. Zodat echte verbinding en diepe intimiteit ontstaat tussen elkaar.

Gerelateerde informatie

Seksualiteit is de bron van jouw levensenergie

Onvoorwaardelijke Liefde als basis

Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond

Seksueel ontwaken is belangrijk

Seksuele problemen vanuit een spiritueel perspectief