Vaginale problemen

Vaginale problemen

Vaginale problemen

Vaginale problemen zoals te droog zijn, gevoelloosheid of juist te gevoelig zijn zorgen vaak voor het geen zin in seks hebben. En dat is logisch. Als de penetratie niet lekker is of zelfs pijnlijk is is er niets aan. Seks hoort sowieso lekker te zijn.

Je hebt geen seks als dit niet het geval is. Seks hebben voor je partner is geen liefdevolle actie als je zelf niet wilt. Niet naar jezelf toe en ook niet naar je partner. Aangezien jouw energie niet liefdevol is en hierdoor er geen Liefde naar je partner kan stromen.

Vaginale problemen

Vaginale problemen ontstaan vaak door een niet zuivere verbinding met je seksualiteit. Je vindt je seksualiteit vies, je ervaart schuld- en schaamtegevoelens of je ontkent dat je een seksueel wezen bent. Omdat je er allemaal oordelen over hebt.

Deze oordelen zorgen ervoor dat je jouw seksualiteit niet als wezenlijk onderdeel van je lichaam en leven ervaart. Waardoor je uit verbinding bent. Met alle gevolgen. Aangezien je seksualiteit niet alleen om de seks gaat. Maar de bron is van jouw levensenergie.

Als je vaginale problemen ervaart kun je nog steeds seks hebben, zolang er geen penetratie plaatsvindt. Seks is namelijk zo veel meer dan penetratie. Je kunt nog steeds genieten van elkaars lichaam. Zodat je levensenergie optimaal kan stromen.

Omdat je niet je seksualiteit afsluit vanwege je vaginale problemen. Je vermijdt seks niet en je geniet van wat er wel mogelijk is. Zodat je lichaam ontspannen is. Omdat er geen sprake is van penetratie. En je lichaam zich kan herstellen.

Wanneer je bewust bent van je seksualiteit en hiervan geniet zal je lichaam zich steeds meer gaan openen. Voor jezelf als voor je partner. Tenminste zolang je jouw lichaam en je seksualiteit niet veroordeelt, maar volledig omarmt zoals het is vanuit Liefde.

Want Liefde heelt alles. Behalve als je je afsluit voor deze onvoorwaardelijke Liefde. De Liefde voor je seksualiteit opent de deur naar een leven vol passie en plezier. Waar genot onderdeel van is. Je ervaart zin in het leven. Waaronder zin in seks.

Gerelateerde artikelen

Erectieproblemen, penetratie- en prestatiedrang

Lichaamssappen tijdens de seks

Heling seksuele problemen

Levenslustig leven vanuit passie en plezier

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen